V přípravném utkání Veselé a Jaroslavic padlo hned jedenáct branek, za domácí celek chytal předseda klubu

0

Účastník 1. B třídy skupiny B z Veselé si pozval k generálce na sobotní mistrovské utkání s hulínskou Admirou celek z Jaroslavic, který hraje o třídu výše. Domácí museli před utkáním řešit problémy s brankáři, když ani jeden ze čtyř gólmanů nemohl na zápas dorazit a tak do branky šel předseda klubu. Diváci se v tomto utkání určitě nenudili, viděli hned jedenáct branek a na střeleckých hodech se nakonec podílely oba týmy. Veselé generálka nevyšla podle představ, zapracovat musí především na obranné činnosti, ale v sobotním mistrovském utkání s Hulínem už může být všechno jinak.

Předchozí dvě přípravná utkání se hrála ve vysokém tempu. Tentokrát to bylo opravdu pouťové utkání, i když původně s právě  probíhající  veselskou poutí nemělo mít vůbec nic společného.  Skóre se přelévalo na obě strany. První poločas vyhráli hosté, po hodině hry naopak ještě vedla domácí Veselá  4:3. V závěru ale byli šťastnější hosté. Oba soupeři hráli hodně útočně a  v obranách nechávali velké díry. Tak si alespoň diváci jedenáckrát zakřičeli gól. 

Veselá všechna tři přípravná utkání sice prohrála, ale její střelci se přesto  10x prosadili. Věříme, že střelecká muška jim vydrží i do mistrovských utkání a obrana až nastoupí v obvyklém složení, že bude zase alespoň tak kvalitní jako v uplynulé sezóně.

 

   

Sobota 29.07. 2017

TJ Sokol Veselá – SK Jaroslavice 5 : 6 (1:3)

Branky Veselé: Petr Dlouhý 3 (první  z 11m), Jan Žaludek, Milan Šumšal 

 

 

 

Sestava Veselé :      

 

Gajdošík Tomáš

Čoček Miroslav (25. Žaludek Jan),  Odstrčilík Martin,  Čala Miroslav, Dujka Tomáš

Soukup Radek,  Divoký Tomáš, Šumšal Milan, Štěpánek Viktor 

Šarman Daniel, Petr Dlouhý   

 

 

Další víkend už se roztáčí kola mistrovských soutěží :

SOBOTA  - 5.srpna  v 17.oo  VESELÁ A  -  Admira Hulín

NEDĚLE  -  6.srpna  V 17.oo  Komárov – VESELÁ B

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou