Přátelské utkání rakovnického SK proti Mostu předčasně ukončeno!

0

Rakovník - Domácí fotbalisté měli jistě soupeři co vracet. Poslední měření sil v zimní přípravě vyšlo lépe Mostu, který na své půdě Rakovníku nasázel šest gólů a žádný neinkasoval. Odplata se nekonala, zápas totiž nebyl dohrán!

Most přijel s velmi mladým kádrem. Domácí na tom byli ale podobně, jelikož chyběla řada opor. V sestavě Středočechů nastoupil ze základu pouze Severin, Pucholt, Dratva a Hamouz. Hrálo se na dobře připraveném hřišti č.2 v areálu SK Rakovník za slunečného počasí.

 

Poločas bez gólu

 

Zápas začali aktivněji hosté, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách a soupeři ho moc nepůjčovali. Žádnou výraznější šanci si ale nevypracovali. Veškeré snažení končilo buď nepřesným finálním řešením, nebo ztroskotalo na domácí defenzivě, kterou na stoperu řídil nově příchozí Krupička z Dobrovíze a mladý dorostenec Trégr. V ojedinělé šanci se objevil jeden z mosteckých hráčů, ale jeho střelu Pešek vyrazil a Krupička následným odkopem zažehnal nebezpečí.

 

V první šanci Rakovnických se zjevil Čech, který však nevyužil dobře prodloužený balon od Mareše a poslal ho mimo tři tyče. Domácí se nadále dostávali k ohrožení soupeřovy branky především ze standardních situací. Po jedné z nich měl dobrou příležitost Dratva, ale hlavou poslal míč na vedlejší hřiště pozemního hokeje. Poločasový výsledek byl tak bezbrankový.

 

Odehrána necelá hodina a konec!

 

Vstup do druhé půle nabídl opatrný začátek, kdy se oba týmy nedostaly do žádně větší příležitosti. Krátce před hodinou hry byl k vidění tvrdší zákrok v rámci pravidel na domácího Titlbacha, jenž se prolétl vzduchem. Rozhodčí tento zákrok jako nedovolený neposoudil, a tak šel Most do protiútoku, který domácí defenzíva zastavila a vydala se na zteč.

 

Ta začala ponechanou výhodou, po níž na půli hřiště přišel zákrok minimálně za hodně tmavě žlutou na Hamouze, který se začal svíjet v bolestech. Faul byl odpískán a oceněn po právu žlutým kartónkem. Zákrok ale doslova rozohnil domácího asistenta trenéra Hertla, který si nebral servítky a dal jasně najevo, co si o tomto přestupku myslí. Následná diskuze, do které se zapojili i někteří fanoušci, trenéři a hráči, vyvrcholila až do takové situace, že hostující trenér stáhl své svěřence z rakovnického pažitu a rozhodčí přátelské utkání předčasně ukončil za bezbrankového výsledku 0:0.

 

Ohlas domácího brankáře Tomáše Peška: "Začnu pozitivně. Minulý zápas proti Mostu jsme dostali šestku, teď jsme gól nedostali. Hráli jsme ve velice pozměněné sestavě. Hodně hráčů ze základní sestavy chybělo, a tak dostali prostor dorostenci a hráči rezervy. Měli jsme tam dvě šance, které jsme ale nevyužili. Soupeř měl jednu, kterou také nevyužil. I když měl Most herní převahu, téměř nic z ní nevytežil. Ve druhé půli toho po fotbalové stránce nebylo moc k vidění. Vše zastínil faul na Hamého, který byl správně odpískán a posouzen žlutou kartou, i když je pravda, že to nebyl zákrok hodný přátelského utkání. To, co bylo po něm, bych nekomentoval. K fotbalu emoce jistě patří a dávají se najevo, to je jasné, ale všeho s mírou. Myslím, že si už s Mostem jen tak nezahrajeme (smích)."

 

SK Rakovník: Pešek (46. Kabele) - Severin, Krupička (C), Trégr, Titlbach - Mezei, Hamouz, Dratva, Pucholt, Čech - Mareš (20. Kýzl). Trenér: Libor Šíma.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou