IV. třída v televizi, opilý rozhodčí, Lavický v ČFL. Které články zaujaly čtenáře v sezóně nejvíce? (díl I.)

0

Ještě před startem fotbalové sezóny 2017/18 je čas se ohlédnout za uplynulým ročníkem. Ten přinesl mnoho pozitivních, ale bohužel i negativních okamžiků a událostí. Podívejte se, jaké články patřily na fotbalunas.cz mezi nejčtenější!

Fotbalová událost. Kozojedy si před kamerami České televize poradily s Vysokou Libyní

Unikátní projekt České televize přivedl kamery na utkání nejnižší soutěže. Ligové kluby naříkají, že jim televize krade diváky ze stadionů. V Kozojedech na Plzeňsku ale i přes přímý přenos celostátní televize přišla rekordní návštěva. Fotbalovou událost roku si nenechalo ujít na čtvrtou třídu neuvěřitelných dvanáct stovek přihlížejících!

Více ZDE.

 

Obrat z 1:3 na 5:3 během deseti minut. Jak vypadá nezájem o výsledek? To ukázali hráči Bzence v divizi. Jeho soupeř se díky tomu zachránil!

V posledním kole Divize D šlo o hodně. Bylo jasné, že sestup nemine Pelhřimov. Ale ještě dvě sestupová místa zůstávala neobsazená a hned šestice týmů bojovala o to, aby se jim vyhnula. A Velká Bíteš se zachránila po prapodivném průběhu zápasu s Bzencem…

Více ZDE.

 

Lavický na hřišti - propagace, nebo degradace soutěže? Trenéři se neshodnou…

Psali o tom všude: Jakub Štáfek alias Julius Lavický se chystá do hry! Seriálová postava přejde ze seriálu do reality. Problémová hvězda zažije v dresu Vyšehradu v ČFL svou premiéru! A skutečně se tak stalo – Štáfek nastoupil v 64. minutě do třetí nejvyšší soutěže a na hřišti byl necelou půlhodinu. Jak hodnotili akci pražského klubu trenéři účastníků České fotbalové ligy?

 Více ZDE.

 

Zase ten alkohol. Pomezní sudí nadýchal 1,03 promile

Utkání mezi Dobroměřicemi a Postoloprty skončilo o poznání dříve, než mělo. V 50. minutě se totiž hostující fotbalisté rozhodli nepokračovat ve hře z důvodu, že pomezní rozhodčí Pavel Janeček není způsobilý zápas odmávat. Přivolaná policie jim dala za pravdu, čárový sudí nadýchal přes jednu promile.

 Více ZDE.

 

Tři červené pro Žihli! Ta dostala v Kralovicích výprask

Derby bývají vyhrocená, ale že by padly tři červené karty pro jeden tým? To už normální není. Rozhodčí Mazanec rozdal celkem 10 žlutých karet a tři červené, které připadly na bedra žihelských hráčů. Zástupci týmů se na hodnocení výkonu rozhodčího neshodli.

 Více ZDE.

 

Borovany poslaly Čtyrák do třetí třídy, sudí hosty rozpálil svým výkonem do běla, byl i napaden!

Matadorům Čtyř Dvorů zhořkla rozlučka s kariérou a sudí Cibranský uvedl, že byl po utkání napaden... 

 Více ZDE.

 

V Roudném nebudou na novoroční oslavy vzpomínat v dobrém

Start do nového roku se na E.On Stadionu v Roudném odehrává ve stylu oprav. Při oslavách příchodu nového roku totiž vjel do areálu opilý řidič a způsobil nemalé škody na majetku fotbalového klubu.

Více ZDE.

 

Ve Lhotě to pořádně vřelo. Za krvavé zranění pořadatele a plivnutí na rozhodčího padaly tresty

Incident z utkání zastiníl i branky exligistů Ličky a Kincla. Disciplinárka rozdělila pokuty za více než patnáct tisíc a Josef Hunáček si nezahrál pět utkání. 

 Více ZDE.

 

Elšík bojoval na hřišti o život, první pomoc mu dával i kapitán Blanska

Výsledek utkání zastínila nepříjemná situace z první půle, kdy přímo na hřišti zkolaboval otrokovický Robin Elšík.

 Více ZDE.

 

Zářez, křičeli v Bohutíně po první jarní výhře Krásné Hory

Pořádně naštvání a rozzlobení byli na trio rozhodčích fotbalisté Bohutína a jejich fanoušci po utkání v Krásné Hoře. Proč? Kvůli třem neuznaným gólům, ale hlavně kvůli odpískané penaltě, ze které v závěru rozhodl o výsledku domácí Koudelka…

 Více ZDE.

 

... DALŠÍ NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY PŘEDSTAVÍME VE 2. DÍLE!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou