Dohrávka poháru vyzněla pro Benešov

0

Dohrávaný zápas 1. kola mezi Komárovem a Dolním Benešovem vyzněl pro hostující družinu.

Komárov - Dolní Benešov B 0:3 (0:2)

V úvodních pěti minutách byla lepší domácí družina, která nepustila hosty za půlku. V 6. minutě, ale vykopl míč hostujicí gólman Řehánek, balónu se zmocnil Stříbný a z hranice šestnáctky preloboval vyběhnuvsiho domácího brankáře Pelce - 0:1. O šest minut později opět vykopl Řehánek, míč prodloužil Lokoč na Kozelka, který zakončil střelou podél brankáře - 0:2. Domácí ale nadále diktovali tempo hry. Šubert mířil těsně mimo hostující svatyně, Rychtar orazítkoval tyč benešovské branky, neujala se ani hlavička Michala Rádka. I do druhého poločasu vletěla lépe domácí družina. Střela Thomase se seznámila s tyčí, pokus Šuberta vyrazil hostujicí brankář Vaňura na roh, z něhož pálil Surovy těsně mimo. Další domáci šanci zahodil Thomas a o chvíli později mířil komárovský Kupčík opět do tyče. V 78. minutě přišel zalonitý trest, když Glogar potřetí pokořil Matrosze, který ve druhé půli nahradil Pelce - 0:3. Domácí otevřeli obranu, do niž chodili hosté. Lokoč sice obešel brankáře, který se však stačil vrátit a pokus mířící do brany zpacifikoval. Střelu Husovského zneškodnil Matrosz. I pokus Mlýnka nenašel správnou cestu. Dvě minuty před koncem mohli domácí zaznamenat aspoň čestný úspěch, ale Šubert zaváhal. Benešov, ač nebyl lepší než domácí, zvítězil a postoupil do dalšího kola, kde se utká se Štěpánkovicemi.

 

Branky: Stříbný, Kozelek, Glogar.

Rozhodčí: Radek - Tůma, Baránek

Počet diváků: 56

 

Sestava Komárov: Pelc - Michal Rádek, Surový, Hečko, Kerlín, Mikšík, Valušek (46. Hanke), Rychtar, Thomas (46. Tomáš Rádek), Hřivnáč, Šubert (80. Erban)

Sestava Dolní Benešov B: Řehánek - Janovský, Reichel, Miketa, Pospěch, Šikora, Lorenz, Lokoč (49. Mlýnek), Husovský, Stříbný, Kozelek (46. Glogar)

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou