Bohuslavice nebyly konkurenceschopné

0

Bohuslavice v předchozím roce oslavovaly záchranu v soutěži, ale kdyby věděly, že si pak budou počínat jako sedláci u Chlumce, tak by asi tehdy raději zamířily rovnou do I. B třídy. V loňské sezoně totiž připomínaly pouze neškodného sparingpartnera, který byl předem odsouzen k záhubě. 

„K mužstvu jsem přišel v zimě, kdy ho bohužel opustila čtveřice hráčů základní sestavy včetně zkušených Sebraly a Kretka. Týden před startem sezony se navíc zranili další dva hráči, takže jsme to museli lepit kluky z béčka a dorostu. Na I. A třídu jsme tak prostě neměli dostatečnou kvalitu. Dalším problémem byla slabá tréninková účast. V zimní přípravě jsme se ještě scházeli, ale potom na to kluci z nepochopitelných důvodů kašlali. Horší fyzička se pak projevila v zápasech, protože nám ve druhých poločasech odcházely síly. Přesto jsme si pokaždé dokázali vypracovat několik šancí, jenže v koncovce jsme se trápili. Kdybychom vedli, tak by se třeba zápasy vyvíjely trošku jinak. Takhle jsme většinou inkasovali jako první, což nás položilo na lopatky,“ lomil rukama někdejší bohuslavický trenér Marcel Melecký.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou