Držovice: Podle Petra Zahradníčka bude těžké se vyhrabat z podzimní mizérie

0

Situaci u aktuálně posledních Držovic hodnotí útočník Petr Zahradníček.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Petr Zahradníček, je mi 31 roků, pracuji jako fitness trenér. Fotbal jsem hrál od žáků až po muže v mužstvu Sokol II Prostějov. Poté jsem přestoupil do Kralic na Hané. Pak jsem hraní fotbalu ukončil a za pár let mě kamarádi z futsalu přemluvili, ať jdu kopat do Držovic.

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Tři sezóny z toho dvě ještě jako dorostenec v KP mužů. Letní příprava v Lipové.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Působení Držovic v podzimní části hodnotím velmi negativně. Byli jsme schopní uhrát, pokud se nemýlím, pouze 4 body, což je velká katastrofa. Spadla na nás deka a myslím, že bude velmi těžké se z ní dostat i na jaře.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Svoje výkony hodnotím taktéž velmi negativně. Vůbec mi to tam nepadalo. Dal jsem tuším jen tři nebo čtyři branky. Tři zápasy jsem nehrál z důvodu červených karet. Za to na sebe taky nejsem moc pyšný.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Na postup tipuji Nezamyslice a velmi dobře hraje i náš největší rival Vrahovice. Na sestup nechci jmenovat nikoho. Doufám, že nám se sestup vyhne.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

Zimní příprava probíhala nestandardně oproti minulým letům. Na soustředění jsme nejeli. Tréninková účast byla a je také mizérie. Na jaře to bude pro náš mančaft velmi těžké. Doufejme, že se nám podaří zachránit. Děkuji za rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou