Oldřišovu zvonila hrana

0

Oldřišovští fotbalisté v předcházející sezoně riskantně balancovali na hraně sestupové propasti. Družinu trenéra Jaroslava Samsona zastihl koncem jara značný výkonnostní pokles, takže ji spasila až překvapivá výhra v Kravařích. Podobné nervy si chtějí kluboví funkcionáři příště odpustit, přes léto tedy přistoupili k radikální přestavbě hráčského kádru.   

„Jsem strašně zklamaný, protože tohle mužstvo by se mělo pohybovat úplně někde jinde. Před sezonou jsem si říkal, že by bylo fajn skončit do pátého místa, jenže realita byla trošku jiná. Přitom si stojím za tím, že tenhle mančaft má velkou kvalitu. Přístup kluků k fotbalu ale nebyl ideální. Hlavně slabá tréninková morálka se mi vůbec nelíbila. Podzim jsme přitom zvládli velice dobře, když byla škoda pouze závěrečné domácí porážky s Kravařemi. Na jaře jsme sice zpočátku získávali body, jenže v některých zápasech jsme měli více štěstí než rozumu. Naše slabé výkony vyvrcholily v posledních šesti kolech, kdy jsme se zapojili do boje o udržení. V Kravařích jsme naštěstí podali jeden z nejlepších výkonů sezony. Kluci museli zvítězit, takže ze sebe konečně dostali maximum,“ vysvětlil bývalý oldřišovský kouč Jaroslav Samson.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou