Mirek Černý: Nejvíce bodů jsem nabral v tipech na zápasy Bečvár

0

Tipérem okresu se stal bečvarecký forward Mirek Černý. Ale Mirek byl pro Bečváry mnohem platnější na hřišti. Jako útočník se stal střelcem týmu a je mezi pěticí nejlepších kanonýrů okresu. Však se také stal nejčastěji nominovaným hráčem do sestavy roku. Spolu jsme si povídali o tipech i o hře zvané fotbal.

Tak nejdříve se podíváme na tipovačku. Získal jsi největší počet úspěšných tipů. Někteří tipéři za tebou mají bodů sice méně, ale větší procentickou úspěšnost. Co byla tvoje priorita?   Za ideální hodnocení jsem ve skončené sezóně považoval trefení se do 7 zápasů ze 7, resp. od jara 6 ze 6. Dále jsem se v ideálním případě snažil být vždy o nějaký bodík lepší než Honza Dědek nebo krakovanský Honza Špinka.      Jsou nějaké týmy, o kterých se dá říct, že ti tipy vždy výborně vycházely a naopak, kde jsi nemohl trefit správný výsledek?   Myslím, že nejvíce bodů jsem posbíral tipy na bečvarecký tým :-)  Naopak jsem velmi často věřil Zásmukům, ale málokdy mě jejich výsledek potěšil.    Bral jsi při tipech v úvahu sportovní stránku a nebo jsi přihlížel i k zákulisní šeptandě?
  Většinou jsem se snažil díky vlastním zkušenostem spoléhat na sportovní stránku klubů. Šeptanda mé rozhodnutí ovlivnila opravdu málokdy.    Uvítal bys motivaci pro tipéry ve formě drobných měsíčních odměn pro tři nejlepší? Hledám "sponzory" tipovačky a tímto bych zrovna rád oslovil potencionální zájemce...   Myslím, že tipéři uslyší na jakoukoli odměnu, takže v tomto případě nemůžeš šlápnout vedle. Mě osobně se ale líbí nápad s basou piva, které by se pak mohlo společně po zápase vypít.    A nyní k fotbalu. Jak ti vyšel ročník po herní stránce? Některé dobré zápasy, jiné špatné??? Jak to celkově hodnotíš...
  Uplynulý ročník nelze samozřejmě hodnotit záporně. Našemu týmu se povedlo postoupit do krajské soutěže po několika desítkách let. Já osobně si uvědomuji, že vyšší soutěž si už nikdy nemusím zahrát. Náš tým odehrál výborně oba zápasy s Jevany, ve druhé půli v Konárovicích, doma s Jestřábkou, v Oseku, atd. Naopak nás mrzí ztracené body na podzim v Krakovanech a na jaře s Kouřimí, Žiželicemi, Jestřábkou a mě osobně se Zásmuky.    Jsi hráčem, který dostal od trenérů OP nejvíce nominací do sestavy ročníku. Máš tip proč? Pochval se... 
  Tyto nominace mě osobně těší, ale já to úplně nepovažuji jako ocenění mé osoby. Celý ročník hraji útočníka, od kterého se očekávají góly. Celý tým pracoval tak, aby se mi ty góly povedlo vstřelit. Škoda, že si většina lidí všímá pouze statistiky vstřelených gólů, ale nikoli počtu gólových přihrávek, naběhaných kilometrů nebo procenta vyhraných soubojů.    Kdo ti v sestavě sezóny chybí a koho bys vybral (buď z uvedené jedenáctky a nebo úplně jiný hráč či hráči) za krále sezóny?
  Králů sezóny mám s dovolením více. Ondra Stoupa - klid a kvalita mezi bečvareckými tyčemi; Honza Uher - kapitán, tvrdost, síla; Ondra Holub - vyhrané souboje, fotbalovost, vůle po vítězství; Honza Dědek - motorová myš, která je prostě všude; Martin Horáček - driblink s míčem, souboj 1 na jednoho 1, 40 let; Josef Čáslava - lidský přístup, počet absolvovaných tréninků v sezóně.     Jak se těšíš ty a tým na příští ročník v "B" třídě? 

 

Jako tým se na "B" třídu moc těšíme. Tuto neděli dostaneme od Pepy Kuby první porci tréninkových dávek. Čekají nás tři přáteláky se zajímavými soupeři. Já osobně bych rád po podzimní části skončil někde uprostřed tabulky.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou