FOTO: V Lišanech kralovaly Lešany!

0

Lišany - Benešovský celek z Lešan ovládl v dramatickém finále proti pořádajícím Lišanům již 32. ročníku Memoriálu Ladislava Čemeze!

15. července, o dvacet let zpět, opustil svět jeden z nejznámějších módních návrhářů ital Gianni Versace. Na den přesně dvacet let po jeho úmrtí byly Lišany místem konání již 32. ročníku Memoriálu Ladislava Čemeze. Turnaj, hraný 2x30 minut, má v nedaleké vsi od Rakovníka velkou tradici. Celkem 32. ročník je toho jasným důkazem!

 

Turnaje se zúčastnilo všech pět přihlášených týmů - TJ Krásný Dvůr (Lounsko), SK Lišany, Sokol Ruda, Sokol Lešany (Benešovsko) a Výběr OFS. Hrálo se systémem každý s každým. Zápasy řídila trojice sudí - Tomáš Vodrážka, Marek Titlbach a Jan Šipoš.

 

Turnaj vyhrály suverénní Lešany s 12 body a pouze jedním inkasovaným gólem! Tým z Benešovska ovládl i vyrovnaný souboj o první místo mezi pořádajícími Lišany a zároveň i poslední zápas turnaje. Zápas s těsným jednogólovým vítězstvím 2:1 ve prospěch Lešan doprovázely fanoušci vítězů výbornou atmosférou. ,,Říká se to nejlepší na konec a ono se to splnilo. Poslední zápas celého turnaje postavilo proti sobě zatím 100% domácí tým Lišan proti také nezaváhajícímu mužstvu Lešan, které ve všech zápasech podávalo skvělé výkony. Tento poslední zápas neměl nouze o šance, ale nakonec šťastnějším týmem skončil tým Lešan, který si převzal pohár za vítězství a k tomu navíc putovní pohár do příštího ročníku," okomentoval působení Lešanských brankář Lišan a zároveň i spolupořadatel Zdeněk Řepka. Lišany se po finálovém boji umístily na konečném druhém místě s 9. body.

 

Třetí pozice patří Rudě, která i když v zápasech s prvními dvěma celky bojovala, na výhru to nestačilo. Se dvěma zbylými soupeři si ale poradila a získala tak cenný bronz s 6 uhranými body. Čtvrté místo s 2 body vybojoval Krásnů Dvůr a to hlavně proto, že ve vzájemném duelu s posledním Výběrem OFS (1 bod) ovládl penaltový rozstřel a připsal si tak bod navíc, který určil čtvrtý a pátý tým turnaje. Tento penaltový rozstřel byl také jediným, který příchozí diváci viděli.

 

,,Počasí vytvořilo příjemné podmínky, kdy sluníčko střídalo déšť. Všechny zápasy byly velmi vyrovnané a nikdo předem nemohl tušit, kdo daný zápas vyhraje. A podle toho i každý zápas vypadal, nikdo nedal metr místa zadarmo", uzavřel lišanský brankář Zdeněk Řepka hodnocení turnaje.

 

Spekulace: Hanuš Minařík, hráč lišanského SK, pravděpodobně oblékne od nové sezóny dres Hředel, které sestoupily z I. B třídy skup. A a v soutěži se tak setkají právě s Lišany!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou