Hodnocení sezóny: OSTROV

0

I když se po podzimu počítalo se sestupem ostrovského týmu, Západočeši ještě zabrali a nakonec svým rivalům pořádně zatopili. Na lepší než předposlední umístění to však nestačilo.

Do hodnocení se pustil trenér Ivan Filip„Jsme zklamáni, že sestupujeme. Udělali jsme 34 bodů, což je i docela slušné. Divizi jsme hráli po dlouhé době, pro spoustu kluků to byla premiéra. Myslím si, že zachránit jsme se mohli. Především proti silným soupeřům jsme hráli velice dobře, se slabšími týmy jsme ztráceli, a to rozhodlo. Nespokojeni jsme, že padáme, ale herní projev nebyl tak špatný. Máme na čem stavět, do divize se chceme co nejdříve vrátit. Ze soutěže nejdeme skleslí jako některé týmy, které jsou rády, že se vracejí zpět do krajského přeboru.

 

Süttö nás podržel v hodně zápasech, v obraně hrál velice dobře Rašman. V záloze se dařilo především na jaře Pachtovi a Koberovi, v útoku nás táhli Novotný s Divišem.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Ostrov ukázal kvalitu převyšující krajský přebor. Nebýt ztrát se slabšími týmy, v divizi by se udržel. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou