Hráčem 18. kola českobudějovického okresního přeboru se stal bek Zdeněk Kastl!

0

Jak se ukázalo, anketa se v českobudějovickém okresním přeboru chytla. Dorazilo množství hlasů, ale stejně jako minule, opět zvítězil zástupce FK Borek. Tentokrát se stal Hráčem kola obránce Zdeněk Kastl! Za ním se umístil brankář Mladého Jan Brůžek a třetí skončil zástupce SK Jankov/Dubné, záložník Ondřej Maxa.

1. ZDENĚK KASTL (FK BOREK) - 36 %

Minule trenér Borku Marek Hučík vyzdvihl po zápase záložníka Krupku, který nakonec hlasování o Hráče kola vyhrál. Jako kdyby jeho slovo mělo na hlasující velký vliv - tentokrát si nemohl vynachválit výkon krajního obránce Zdeňka Kastla. A je z toho opět první místo v anketě! Kastl je krajním obráncem, v bezbrankovém utkání s Horní Stropnicí předvedl velký výkon. Nejenže obrana Borku neinkasovala, ale Kastl byl hodně aktivní směrem dopředu a po své straně vedl jeden útok za druhým. Výborně si vyhověl s Krupkou, naběhal pořádnou porci kilometrů a mohl jen litovat, že jeho hra nebyla korunovaná brankou jeho nebo některého ze spoluhráčů, obrana Horní Stropnice ale fungovala také na podtrženou jedničku.

 

2. Jan Brůžek (SK Mladé) - 16 %

A pak že v anketě budou vyhrávat jen útočníci s množstvím vstřelených gólů! Hlasující ocenili přínos brankáře Jana Brůžka pro tým Mladého. To o víkendu připravilo vůbec první porážku sezóny týmu vedoucí Olešnice, ke všemu na jejím hřišti. Znovu musíme připomenout famózní bilanci obrany SK Mladé - 15 obdržených branek z 18 zápasů, tím se po republice jen tak někdo pochlubit nemůže. Tentokrát Brůžek vynuloval favorizovaného soupeře, zasloužil se o to výbornými zákroky a bezchybným výkonem. Druhé místo.

 

3. Ondřej Maxa (SK Jankov/Dubné) - 10 %

Ani Maxa se o víkendu střelecky neprosadil, ale oceněn byl jeho bojovný výkon a zásluha na vysokém vítězství svého týmu nad Hrdějovicemi B. Maxa je dělníkem středu hřiště, obírá soupeře o balóny, rozehrává na spoluhráče. V sezóně se zatím trefil jen jednou, ale jeho přínos pro hru Dubného je neoddiskutovatelný.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou