Bohuslavice nad Vláří budou v sobotu slavit postup do III. třídy společně s fanoušky

0

Nečekaného dárku, v podobě postupu do III. třídy, se dostalo před několika dny fotbalistům Bohuslavic nad Vláří. Svěřenci trenéra Jindřicha Divila totiž skončili ve IV. třídě na nepostupovém druhém místě za rezervou Nedašova, v koutku duše však věřili v dodatečný postup z druhé pozice. Sen se jim nakonec stal skutečností a při několika přesunech v krajských a okresních soutěžích na Zlínsku se štěstí usmálo i na celek ze Slavičínska. Postupové oslavy si tak v Bohuslavicích nad Vláří naplno užijí až zpětně a to již v sobotu 22. července 2017, kdy se v obci koná tradiční turnaj místních částí a fotbalisté zde společně oslaví postup i se svými příznivci a věrným fanclubem.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří Vás srdečně zve na ,,Vesnický turnaj 2017" spojený s oslavami postupu do III.třídy OFS Zlín. Hvězdného turnaje se zůčasní legendární týmy HORNÍHO KONCE, DOLNÍHO KONCE a obhájců titulu z HÁJKU. Přijďte podpořit svůj tým, oslavit postup našich fotbalistů do „trojky“a užít si společně krásné sportovní a přátelské odpolene. Občerstvení je samozřejmě zajištěno.

 

 

Z facebooku Bohuslavic nad Vláří:

 

 

 

 

 

 

 

 

Náš A tým končí tak na 2. místě a nemá se za co stydět. Za sezonu uhrál 57 bodů, kdy na jaře byl poražen pouze jednou. Je třeba zde poděkovat celému týmu za předváděné výkony. Dále děkujeme panu J. Urbaníkovi st., M. Burešovi a L. Zámečníkovi, že se nám starali o hřiště a poskytovali nám prvotřídní servis. Bez toho by to nešlo. Moc děkujeme. Také děkujeme našim fanouškům, že stáli při nás a fandili nám celou sezonu. Jste Ti nejlepší fanoušci...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou