Hodnocení sezóny: SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV

0

I v této sezóně bojoval Český Krumlov o záchranu, a znovu úspěšně. Drama až do posledního kola slavojáci zvládli a divizi pod zámkem udrželi.

Jak sezónu hodnotí trenér Václav Domin„Co jsme si před sezónou řekli, to jsme také dodrželi. Divizi se nám nakonec podařilo zachránit, i když to bylo těžké. Kolektiv musím pochválit, v těch nejtěžších chvílích to nevzdal a pořád pracoval.

 

Táhla nás především defenziva. Kolem Kabeleho a Dudáka mladí hráči rostli, v průběhu celé sezóny nás směrem dopředu držel Novák. Jaro se hodně povedlo i brankáři Trnkovi. Mezi důležité postavy patřili také Klivanda a Beránek.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Po velmi špatné podzimní části musel Krumlov znovu honit záchranu divize na jaře. Díky několika překvapivým vítězstvím se mu to ale podařilo. Určitě by však pro Jihočechy bylo příjemnější, aby se nemuseli strachovat až do posledního kola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou