Miloslav Klička relaxuje právě při fotbale

0

Výraznou oporou Lestřabí Lhoty je stoper Miloslav Klička. Jak o něm říká jeho trenér, František Machurka, většinou je jeho výkon vynikající a jen když se mu nedaří, tak je výkon výborný. Však právě proto se Míla ocitl třináctkrát v sestavách jako hráč utkání.

Mílo, máte pěknou bilanci. 13x hráč zápasu, 7 gólů, přes 2200 odehraných minut, a navíc jediná žlutá karta, což je na obránce nezvyklé. Můžete to celé nějak okomentovat?

 

Bilance to je pěkná, ale jsou v tom schované výkony celého mužstva - výsledkově se nám dařilo a všichni na hřišti makali a to se samozřejmě hraje dobře. Mě se navíc vyhýbala zranění, takže jsem nebyl ničím limitován. Já už od mala nepatřím mezi "sběrače" žlutých karet a málo fauluju - to už mám tak nějak v sobě. A navíc si myslím že ta jediná žlutá byla dost přísná:-)

 

Hrajete stopera - hrál jste obranu vždycky?

 

Ne, ne. Za žáky jsem nastupoval v útoku. V dorostu jsem se přesunul do zálohy a to mi vydrželo v podstatě až do třiceti - teď už bych to neuběhal:-).  Ve stoperské dvojci jsem začal hrát až po příchodu do Jestřabí Lhoty a v současné době mi to plně vyhovuje.

 

Kde všude se rozvíjela vaše kariéra?

 

Začal jsem hrát v Jestřabí Lhotě a dále jsem si zahrál mládežnické soutěže za Kolín, Časlav a Kutnou Horu. V dospělé kategorii za Libodřice, Velim a v současné době za Jestřabí Lhotu.

 

Celá defenzíva Jestřábky byla po celý ročník nejpevnější. Přišli jste o tento primát v posledním utkání. Co se stalo?

 

Na poslední zápas bych nejradši hned zapomněl - byla to ostuda. V sestavě bylo mnoho změn a navíc jsme si přijeli do Konárovic jen zahrát fotbálek. Soupeř k zápasu přistoupil velice zodpovědně a s maximálním nasazením což se jim vyplatilo. Navíc je potřeba uznat že hráli velice dobře a vyhráli zaslouženě.

 

Jaký styl bránění preferujete?

 

Hrajeme na čtyři obránce a většinou si jeden ze stoperů odskočí. Ve většině případů to je Michal Skalický a já si spíš všímám útočníka. A navíc si rád občas udělám na pár minut výlet do útoku, takže on je taková spolehlivá pojistka:-)

 

S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?

 

Na hřišti si rozumím se všema, ale nejvíc asi s parťákem ze stoperské dvojce s Michalem Skalickým. Hrajeme spolu už pár sezon a zatím to funguje dobře.

 

Koho byste volil nejlepším hráčem minulé sezóny OP?

 

Nedokážu posoudit kdo by měl být nejlepší hráč uplynulé sezony-nemám přehled o hráčích z ostatních týmů. Hrálo proti mě spousta dobrých hráčů ale nedokážu objektivně posoudit kdo byl nejlepší. Možná snad útočník z Plaňan Proskočil-proti nám hraje vždycky výborně a má smysl pro fair play.

 

Jak relaxujete mimo fotbal?

 

Je to obráceně. Já právě relaxuji fotbalem - to je pro mě odpočinek od všeho ostatního a chvíle kdy si vyčistím hlavu. Doma máme dvouletou holčičku takže ta nám nedá ani chvilku odpočinku:-)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou