Novým trenérem Příluk bude kouč zlínských futsalistů Zdeněk Julina

0

Poměrně zajímavá informace se objevila u týmu FK Příluky, kdy jeho novým koučem bude Zdeněk Julina, který v současné době trénuje i zlínské futsalisty v celostátní lize sálového fotbalu - futsalu a před rokem s nimi dokonce získal titul mistra republiky. Na Přílukách představily i první posilu pro nový ročník a tou je Lukáš Adamík. Příluky neměly příliš povedenou uplynulou sezonu a dá se proto očekávat, že změny na trenérském postu a v hráčckém kádru přinesou patřičné oživení.

Na páteční schůzi hráčů byl představen nový trenér mužů a hráč - Zdeněk Julina a nový hráč Lukáš Adamík. Po dohodě s novým trenérem začne letní příprava od 18.7.2017 (úterý), od 18.00h. Do tohoto data budou mít hráči individuální přípravu (běh, kolo, atd...)
Tréninky budou vždy v úterý a pátek od 18.00h a první dva týdny přípravy i středa. Sraz na trénink nejlépe již v 17.45h, aby se mohlo v 18.00h začít.

 

Zdeněk Julina je odchovancem zlínského fotbalu a v dorosteneckém věku dokonce třikrát reprezentoval Českou republiku v kategorii U17. Jeho fotbalová kariéra je spojena především s Hanáckou Slavií Kroměříž, kde působil ve druhé nejvyší soutěži. Později Zdeněk Julina hrál a trénoval ve Štípě, v Mladcové a ve Fryštáku. Kromě fotbalu dosáhl řadu významných úspěchů v sálovém fotbalu - futsalu, kde kromě titulu mistra ČR získal i bronz z Ligy mistrů a v poslední době trénuje i reprezentační tým do 21 let.

 

Zde je článek z webu HS Kroměříž:

 

V zimní přestávce došlo ke změnám jak v realizačním týmu, tak i v hráčském kádru. Do funkce trenéra byl jmenován odchovanec a bývalý hráč Jiří Chytrý, jeho asistentem se stal Miroslav Kutňák. Do nové funkce technického vedoucího mužstva byl ustaven JUDr. Miroslav Hošek, Jaroslav Baďura se stal šéftrenérem mládežnických kolektivů a zároveň trenérem starších žáků, Josef Páník dostal na starost vedení mladších dorostenců. Hostování ve Slavii ukončil Lukáš Matůš a stal se hráčem druholigových Kunovic, do Slavičína se vrátil Tomáš Hnilo, kterému nevyšlo hostování v Rakousku. Do Rakouska odešel ale Tomáš Hradil. Další posily přišly ze Zlína v osobách výborného Zdeňka Juliny a Víta Vrtělky. Ten se stal nejmladším hráčem Hanácké Slavie. Oba pak byli výraznými posilami.

 

V úspěšné sezóně 2003/2004 vybojovali Hanáci postup ze III.ligy do druhé nejvyšší soutěže. Pro celý region to byla velká událost, vždyť II.liga se tu nikdy nehrála. Dlužno podotknout, že tento úspěch nepřišel jen tak náhodou a nečekaně. Vyvrcholila tak systematická snaha vedení klubu a dalších subjektů. Především stadion na Obvodové ulici, který dlouhá léta připomínal železobetonovou ohyzdnost, změnil v tomto období svou tvář. Přibyla střecha a nových prostor se dočkali i mládežnické oddíly. Nově tak utvořená hlavní tribuna byla osázena plastovými sedačkami a ochoz za brankou byl osazen sedačkami kovovými.

Vše samozřejmě je vyvedeno v klubových barvách. Se vstupem do II.ligy zde vznikl i samostatný sektor pro hostující fanoušky se vstupem z Kotojedské ulice. II. liga začala pro Hanáky na hřišti pozdějšího vítěze a postupujícího do I. ligy - FK Siad Most - nešťastnou prohrou 4:3. Hanáci se ale statečně bili celou podzimní sezónu a počínali si poměrně úspěšně. Kádr tvořili hráči, kteří vybojovali postup z MSFL: např. Ryška, Paciorek, Zakopal, Zlámal, Stojaník, Julina a další, ze Zlína přišel Michal Nehoda.

V zimě místo odvolaného trenéra Skácela přišel Roman Pivarník a s ním další hráči - Šebek, Šmahaj, Bosák, Drga, Čep. Jaro 2005 Hanákům ale nevyšlo a nakonec ze všeho bylo jen 13.místo. Symbolicky v posledním kole asistovala Hanácká Slavia při vítězné euforii druhému postupujícímu do I.ligy - týmu FC Vysočina Jihlava.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou