Vítězem Okresního přeboru na Kroměřížsku je Slavkov pod Hostýnem a v nové sezoně si zahraje 1. B třídu skupiny B

0

Závěrečné kolo fotbalového okresního přeboru OFS Kroměříž již nic nemohlo změnit na tom, že se z vítězství a postupu radoje Slavkov pod Hostýnem a naopak minimálně na rok se nejvyšší okresní soutěží loučí Střílky s Břestem. O událost se ale postaral hattrickem Radek Ponížil, který v této sezoně nasázel 36 branek a o tři góly překonal rekord tohoto století, který loni vytvořil Radim Darebníček z Němčic u Holešova, které v letošní sezoně soutěž po roce účinkování opouštějí.

Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/kanonyr-slavkova-ponizil-ma-strelecky-rekord-20170620.html
Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/kanonyr-slavkova-ponizil-ma-strelecky-rekord-20170620.html

Jaromír Gadas, ved. mužstva Komárna: „Více než 200 diváku se přišlo podívat na korunovaci krále letošního ročníku okresního přeboru. Chtěli jsme se v tomto utkání pokusit hostům oslavu znepříjemnit, ovšem tato idea se nám během úvodních dvaceti minut rozplynula, když jsme prohrávali 0:3. Podařilo se nám sice snížit, ale do přestávky přidali hosté ještě dvě branky a bylo rozhodnuto. Po přestávce Slavkov p. H. skóroval ještě třikrát. Hlavně individuální akce Barota, který náš tým vystavil do role komprarzistů a branka na 1:8 byla důkazem herní pohody celého Slavkova p. H. Definitivní tečku za zápasem udělal náš nejstarší hráč Orava, který snad poprvé v životě kopl do míče levou nohou. Vítězství Slavkova p. H. bylo zcela zasloužené a chtěl bych jim touto cestou pogratulovat a popřát hodně zdaru v I. B třídě. V soutěži nebylo lepšího mužstva. Chtěl bych rovněž poděkovat všem hráčům a fanouškům za celou sezonu. Teď nás čeká odpočinek a střádání plánů na tu příští.“

 

 

 

 

Josef Janečka, trenér Slavkova p. H.: „V posledním kole před námi stál poslední úkol. V sezoně zkusit pokořit metu 100 vstřelených branek. Domácí nám pomohli hned v úvodu chybou. My se uklidnili a viděli, že to možná půjde. A šlo, dílo bylo dokonáno. Děkuji za výkon a snahu zvítězit i v posledním kole když už bylo rozhodnuto.“

 

 

KOMÁRNO – SLAVKOV P. H. 2:8 (1:5)

Branky: 24. Lukáš, 78. Orava – 1., 21. a 40. Ponížil, 34., 53. a 68. Barot, 3. R. Sadil, 61. J. Krajcar. Rozhodčí: Caletka. Diváci: 200. Komárno: Šindelek – M. Žejdlík, Kunz (41. Václavek, 64. Orava), Kubík (76. Matušů), J. Žejdlík, Zátopek (63. Nesvadba), Kulajta, Majkus, Klas, Tvarůžka (46. Koukal), Lukáš. Slavkov p. H.: Čačala – R. Sadil, Pavlica, J. Krajcar (67. Z. Krajcar), Šimčík, Ponížil (76. Z. Sadil), Kostov (47. M. Urbánek), Barot, Kužel, L. Urbánek, Pálka (50. Darebníček).
Zdroj: http://kromerizsky.denik.cz/fotbal_region/kanonyr-slavkova-ponizil-ma-strelecky-rekord-20170620.html


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou