Hodnocení sezóny: MALŠE ROUDNÉ

0

Malšané čekali od sezóny trochu víc, ale nakonec svůj cíl splnili. Po nepříliš podařeném podzimu se vyhnuli tvrdým bojům o záchranu a udrželi divizní příslušnost i pro následující ročník.

Sezónu zhodnotil trenér Rudolf Otepka„Sezóna má dvě půlky. Podzim jsem ještě byl hrajícím článkem, jaro už proběhlo z funkce trenéra. Začátek jsme neměli dobrý, dali jsme si pak nějaký bodový cíl, který jsme splnili. Po podzimní části byla pro nás prioritou záchrana. Chtěli jsme se pohybovat jinde, ale realita byla taková, že se nám na jaře nevyhnula dlouhodobější zranění. Zvládli jsme chvíle, kdy se lámal chleba. Spokojenost asi úplně ne, ale cíl jsme splnili.

 

Za éru mého působení jako hlavního kouče na jaře podával velmi stabilní výkony gólman Tomáš Hřebejk. Fotbal je kolektivní sport, ale Tomáš udělal velký kus práce a Roudné nemusí být jeho poslední štace. Když bude pokračovat a pracovat na sobě, může se posunout ještě výš.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Roudné počítalo s lepším umístěním, ale už podzimní část jasně ukázala, v jakých patrech budou Jihočeši bojovat. Dokázali se na hřišti vyrovnat i s odchodem Rudolfa Otepky, který se na jarní část už přesunul do pozice hlavního trenéra. V nejtěžších momentech si ale Roudenští poradili a zaslouženě divizi udrželi.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou