Darkovičky hlásí spokojenost

0

Darkovičky se každoročně pohybují v čelních patrech tabulky a výbornou bilanci si nepokazily ani v předchozí sezoně. Po slabším podzimu letos přeřadily na vyšší rychlostní stupeň, takže nakonec zaujaly páté místo. Stačilo přitom jedno vítězství, aby se mužstvo ocitlo mezi elitním triem. 

„Lépe by samozřejmě vypadalo, kdybychom skončili na bedně, ale v konečném důsledku je to vlastně docela jedno. Kádr nám z drtivé většiny tvoří naši vlastní kmenoví hráči, ale přesto se už třetí rok po sobě držíme v popředí tabulky. Před kluky opravdu musím smeknout klobouk. Tahle sezona byla specifická v tom, že jsme ji tahali ve třinácti lidech, když dostali příležitosti i dorostenci a fotbalisté béčka. Přesto jsme se již šest kol před koncem soutěže zachránili. Naše výkony sice byly občas proměnlivé, ale tohle platí pro většinu mančaftů. Trošku mě pouze mrzí dvě červené karty, které nás zbytečně oslabily. Za největší opory považuji gólmana Vargu se stoperem Buchvaldkem, v ofenzivě se dařilo Felgenträgerovi, Turanskému a Kremzerovi. S předešlou sezonou jsem určitě spokojený,“ přiznal zkušený kouč Darkoviček Roman Divina.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou