Hodnocení sezóny: VIKTORIA MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

0

Do divize vstoupili Lázeňští narychlo, přesto se nesmířili s rolí kandidáta na sestup a sezónu skončili na krásném desátém místě.

Do hodnocení uplynulého ročníku se pustil trenér Stanislav Purkart„V prvních osmi kolech jsme měli těžký los a odráželi se z předposledního místa. Pak se nám podařilo pět zápasů v řadě vyhrát a posunuli jsme se do středu tabulky. Na jaře jsme to tak nějak kontrolovali, pořád jsme měli nad sestupovými příčkami náskok. Byla to od nás povedená sezóna. Vstupovali jsme do ní narychlo, mužstvo jsme dávali dohromady na poslední chvíli. Desáté místo je pro nás úspěch, kluci si zaslouží absolutorium.

 

Zkušený David Šmejkal chytal hlavně na jaře fantasticky, ve středu byli velmi silní Matěj Kravar s Michalem Drahorádem. Až do zranění hrál výborně stoper Marcel Jakubík. Patrik Kavalír dal deset gólů, Jarda Sadílek hrál velmi dobře. Pochvalu si zaslouží všichni, ale tito hráči byli ještě trochu výš.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Mariánky mohou být se sezónou plně spokojeny. Divizi relativně v klidu udržely, což byl jejich cíl. Na to, že patřily k jasným kandidátům na sestup, příjemně překvapily.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou