Kdo byl zlým mužem českého fotbalu? Našli jsme nejtrestanější hráče sezóny!

0

Koho rozhodčí v sezóně 2016/2017 nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže, které na fotbalunas.cz sledujeme, tedy od třetích nejvyšších soutěží České republiky až po IV. třídy a výsledkem je unikátní žebříček zlých mužů amatérského fotbalu!

NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI ROKU

Žebříček dvaceti nejtrestanějších hráčů republiky najdete ve fotogalerii. Za obdrženou žlutou kartu jsme přiřadili hráči jeden trestný bod, za červenou kartu pak body dva. A nejhůře z tohoto hodnocení vyšli Jiří Brabec (Svatobor Hrádek, I.B B Plzeňský kraj – 16 ŽK, 4 ČK) a Michal Ineman (Holoubkov, I.B C Plzeňský kraj – 18 ŽK, 3 ČK)!

 

ČERVENÉ KARTY

7744! Tolik hráčů v českých, moravských a slezských soutěžích vidělo v sezóně červenou kartu a putovalo pod sprchy před konečným hvizdem. Ale i zde jsme našli rekordmany. Čtyři fotbalisté se totiž nechali vyloučit hned čtyřikrát!

4 červené karty:

-       Jiří Masopust (Žihle, I.A Plzeňský kraj)

-       Jiří Brabec (Sv. Hrádek, I.B B Plzeňský kraj)

-       Jan Starý (Loko Č. Lípa, OP Česká Lípa)

-       Martin Kokšál (Krásné Údolí, III. třída Karlovy Vary)

 

ŽLUTÉ KARTY

Devatenáct žlutých napomenutí, to už je za sezónu pořádná porce. Právě tolik žlutých karet nasbírala v České republice čtveřice hráčů:

-       Marian Prchlík (Prčice, I.B Středočeský kraj)

-       Pavel Čipera (Luby, KP Plzeňský kraj)

-       Štefan Micák (Údlice, I.A třída Ústecký kraj)

-       Jakub Novák (Přelouč, KP Pardubický kraj).

 

Další pořadí žlutých hříšníků najdete ve fotogalerii, stejně jako přehled fotbalistů, kteří viděli čtyřikrát či třikrát červenou kartu...

 

ČTĚTE TAKÉ: 

TOP 500 NEJLEPŠÍCH STŘELCŮ SEZÓNY: Žebříček TOP 500 kanonýrů České republiky! Králem střelců sezóny 2016/2017 se stal Jiří Kopecký

 

Autor: Michal Špírek


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou