Horní Štěpánov: Ondřej Ščudla tají průběh zimní přípravy

0

Situaci u Horního Štěpánova se snažil zhodnotit odchovanec Ondřej Ščudla, který působí na pozici předstopera.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Ondřej Ščudla. S fotbalem jsem začal asi ve druhé třídě základní školy. Bylo to v Horním Štěpánově, kde jsem hrál za žáky na postu stopera nebo středního záložníka. Jelikož jsme ve Štěpánově neměli dorosty, tak jsem šel hrát do Lipové, kde jsem hrával nejdříve pravého obránce a časem jsem se přesunul na předstopera. Ke konci dorosteneckého věku jsem začínal hrát i za muže, kteří hráli 1.B třídu. Ve dvaceti letech jsem si přetrhal vazy v rameni. Po roční rekonvalescenci jsem se vrátil do Štěpánova, kde jsme hráli třetí třídu. Nyní stále působím v Horním Štěpánově, na postu předstopera před výborným stoperem Pavlem Navrátilem, který je obrovskou oporou našeho týmu.

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Nemám žádné velké úspěchy. Co považuju za úspěch, je postup do kraje za dorost v Lipové a postup v mužích v Horním Štěpánově do II. třídy.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Rozhodně to mohlo být lepší, určitě nás mrzí pár zápasů, kde jsme mohli s klidem zvítězit, ale to je prostě fotbal, ovšem čtvrté místo po podzimu není vůbec špatné.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Co se týče hlavičkových soubojů, tak to bych se hodnotil celkem kladně, ale celkově to za moc nestálo. Určitě se budu na jaře snažit podávat lepší výkony, než tomu bylo na podzim. Hlavně v posledním zápase jsem udělal zbytečnou penaltu, která nás pravděpodobně stála tři body.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Já si myslím, že Nezamyslice si svou pozici udrží a postoupí. Co se týče sestupu, tak Držovice jsou na tom dost špatně, a pokud nějak zásadně neposílí, tak dle mého názoru sestoupí. Žádné odvážné tipy psát nebudu.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

O zimní přípravě Vám nic říkat nebudu, nechte se překvapit na jaře. Jinak naším cílem je dopadnout co nejlépe, to znamená v horní části tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou