Hodnocení sezóny TJ Strážek

0

Pro týmy, které vyběhnou v nové sezóně do soutěží okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou sezónu 2016-17. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do nové sezóny 2017-18. Rozhovor nám poskytl trenér druhého týmu III. třídy Josef  Cimbálník.

 Jak jste spokojeni se sezónou 2016-17?

S letošní sezónou určitě spokojeni jsme, je z toho krásné druhé místo v tabulce. Kdybych to měl zhodnotit ve dvou částech, tak podzim byl velice dobrý, jaro i díky několika nepovedeným zápasům nebylo tak dobré. Kdybychom se těchto ztrát vyvarovali, boj o první místo by byl jistě zajímavější . Každopádně i tak celá sezóna byla velmi vydařená.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Nerad bych jmenoval jednotlivé hráče. Určitě jsou hráči, kteří jsou pro nás více důležitější a těžko se nahrazují, ale úspěch je vždy zásluha všech hráčů v týmu. Pro mě je každý hráč co pravidelně chodí v týmu platný a důležitý, ať už toho odehraje méně nebo více. 

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Nejvíc mě zaujal V. Mitáš z Ujčova, který přinesl do svého týmu spoustu zkušeností. Takové hráče by chtěl každý tým.  Pak asi určitě TOP střelci Hanák, Šebek atd.

 

S jakými cíli půjdete do nadcházející sezóny?

Hrát horní půlku v tabulce určitě. Budeme se snažit jít zápas k zápasu a hrát pohledný fotbal. Na jaké místo to stačit bude , ukáže až průběh nové sezóny.

 

Proběhnou u vás v týmu nějaké změny hráčské, či jiné?

Rád bych aby tým z ůstal pohromadě i na další sezónu. Určitě je v týmu potenciál něco dokázat v budoucnu. Jenže jak to tak bývá s vydařenou sezónou je hlavně o mladé kluky zájem ve vyšších třídách. O tři hráče je zájem v 1.A třídě , nějaké nabídky jsou i z 1.B třídy a i z Okresu , takže uvidíme v jakým složením nastoupíme do sezóny. 

 

Kdo myslíte, že bude hlavním kandidátem na postup?

Myslím si že soutěž bude velmi vyrovnaná. Svoje kvality potvrdí Ujčov. Dále bych určitě vyjmenoval Věchnov, zkušený Jimramov s Rožnou a i Vír, který spadl z Okresu bude chtít hrát v horní části tabulky. 

 

Jak budete přes léto trénovat, kdy začne příprava?

Spousta hráčů jezdí na dovolenou v průběhu celého léta, takže tréninky začnou ke konci července . Máme v plánu dva přípravné zápasy . Spousta kluků si také dává přes léto individuál jak Julius Lavi Lavický , takže asi tak ( smích )

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou