Hodnocení sezóny: SENCO DOUBRAVKA

0

Dobrý vstup do soutěže, hororový její konec. Tak by se dala shrnout sezóna z pohledu Doubravky, která se nakonec musela smířit s devátým místem Divize A.

Do hodnocení se pustil trenér Aleš Jindra„Dle mého názoru je potřeba hodnocení rozdělit na dvě části. S podzimem jsme byli velmi spokojeni jak herně, tak výsledkově. Jarní část, respektive její druhá polovina, nám vůbec nevyšla. S tím vůbec spokojení nejsme a projevilo se to i propadem v tabulce.

 

Je potřeba vyzdvihnout stopera Petra Knakala, který odehrál celou sezónu velmi dobře. Částečně i Davida Nováka, tomu ale určité jarní pasáže příliš nevyšly. Velký fotbalový a výkonnostní progres udělali David Brabec a Dan Sýs.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Nebýt špatného konce soutěže, mohlo být v Plzni ještě veseleji. Po propadu tabulkou tak Doubravka skončila na devátém místě. Celkový dojem? Průměr.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou