Hodnocení sezóny: ARITMA PRAHA

0

Po skvostném podzimu se od vokovického klubu čekalo hodně, jenže přišel výkonnostní i výsledkový propad. Nakonec Aritma uzavřela první polovinu tabulky a jarní výkony jsou pro ni velkým strašákem do budoucna.

Za uplynulým ročníkem se ohlédl trenér Tomáš Kubr„Sezóna pro nás byla jako den a noc. Na podzim jsme získali asi nejvíc bodů, co v divizi jsme. Dařilo se nám nejen herně, ale i výsledkově. Obírali jsme favority o body, působili jsme jako takový černý kůň. V jarní části jsem koukal, kdy už bude konec. Nedařilo se nám, propadali jsme v proměňování šancí. Chyběla nám síla na zvrat, jakmile jsme dostali gól nebo dva, se zápasem jsme už nedokázali nic udělat. To nás na jaře sráželo nejvíc. I jedenáct vstřelených branek hovoří za vše. Ve finále je vlastně šestnáct jarních bodů ještě zlatých, ale to je jen slabá útěcha. Naštěstí jsme díky podzimu nemuseli hrát o záchranu, ale jaro je pro nás velkým ponaučením a varováním.

 

Musím vyzdvihnout gólmana Starečka, za celou sezónu si udržel výbornou výkonnost a nepamatuji si zápas, kdy by nás nepodržel. Ambrus s Hrabákem na stoperu zahráli dobře, ale vedle nich byl mladý hráč Troníček, který chytl svou šanci za pačesy. Odehrál víceméně všechno a podával stabilní výkony. Je pro nás takovým vyznamenáním za naši práci s mladými hráči. Dále chci jmenovat Rybku, našeho kreativního hráče. Dokáže přejít jeden na jednoho, rozdat finální přihrávky. Není to sice vyložený střelec, ale zase dává důležité branky. Modr byl pro nás také velice důležitý hráč. Dokáže zahrát na třech postech, což je pro trenéra výhoda.

 

Pracujeme s mladými hráči a dáváme jim šance, u nich samozřejmě výkonnost kolísala. Nic na tomto konceptu ale měnit nehodláme. Celkově převládá spokojenost, i když jsme nesplnili svůj cíl – chtěli jsme uhrát více bodů, než jsme měli loni (48). Máme ale mladý mančaft, výkonnostní křivka tam samozřejmě je. Jaro je pro nás strašák, přes léto budeme pracovat, aby se to už neopakovalo.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Se slovy trenéra lze plně souhlasit. Jako den a noc, tak působila Aritma v celé sezóně. Kvůli nevyrovnaným výkonům v jarní části klesla až na osmou příčku tabulky a může být ráda, že se jí podzim vyvedl až nad očekávání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou