Žebříček TOP 500 kanonýrů České republiky! Králem střelců sezóny 2016/2017 se stal Jiří Kopecký

1

Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků! Pravidelně sledujeme dění od třetí ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít jednoho nejlepšího střelce z celé republiky? 60 482 hráčů za sezónu dalo alespoň jednu branku, ale někteří v tomto ohledu jasně kralovali. Podívejte se, jak dopadlo srovnání napříč všemi neprofesionálními soutěžemi!

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme už po podzimní části koeficienty obtížnosti a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů. Králem podzimních střelců se tehdy stal Aleš Melechovský z Jiren (ČFL), pronásledovaný Jiří Kopeckým (KP) a Jiří Kaššaiem (OP). Více k žebříčku po podzimu naleznete zde.

 

A jaké je konečné pořadí nejlepších střelců celého ročníku po jarní části?

 

Na první místo poskočil JIŘÍ KOPECKÝ ze Slatiňan, který v pardubickém KP nasázel 44 branek, což dělá celkem 61,6 bodu. Jiří Kopecký je tak králem střelců České republiky za sezónu 2016/2017!

 

Stříbrnou pozici mezi kanonýry České republiky obsadil MARTIN JURKY hrající za Hazlov v OP Cheb. S nejvyšším absolutním počtem vstřelených gólů ze všech fotbalistů českých soutěží (63 branek!) to s koeficientem 0,9 zařídilo bodový zisk 56,7 bodu.

 

Třetí místo patří KAMILU KREJČÍKOVI ze Mšena, který v KP Libereckého kraje nastřílel 39 branek (54,6 bodu). Jiří Kaššai (OP Cheb) skončil čtvrtý, na páté místo vystoupal v Divizi A Martin Jirouš a podzimní vítěz Aleš Melechovský se propadl na šestou příčku.

 

 

Tabulku nejlepších 500 střelců sezóny 2016/2017 naleznete přehledně přímo v galerii!

 

 

PŘIPRAVUJEME: PŘEHLED ZLÝCH MUŽŮ ČESKÉHO FOTBALU – NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI SEZÓNY 2016/2017


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 7. 2017 22:22
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava
Příště ještě dopočítat u hráčů, kteří střílejí góly za áčko i béčko a bude to super :)

Ostatní čtou