Sestavy roku jednotlivých soutěží už září na fotbalunas.cz! Dejte hlas svému favoritovi a pomozte mu k hlavní ceně

0

Je to tu, ideální jedenáctky sezóny už naleznete na našem webu! Sestavili je redaktoři fotbalunas.cz ve spolupráci se zástupci jednotlivých oddílů. Všem hráčům z hvězdných sestav gratulujeme k vynikajícím výkonům v sezóně 2016/2017! Hlasování o Hráče roku poběží do 13. srpna. Vítězové s největším počtem hlasů se můžou těšit na zajímavé týmové i individuální ceny, které už brzy na fotbalunas.cz odtajníme. Pokud nenajdete sestavu roku ve své soutěži, pošlete nám ji na info@fotbalunas.cz!

Hlasovat můžete pro své favority i jednou za hodinu - stačí, když se zaregistrujete na fotbalunas.cz! To vám zárovně otevře dveře k zasílání letních novinek z vašeho týmu prostřednictvím růžového tlačítka, v sezóně pak můžete tipovat na zápasy či hodnotit jednotlivé hráče či rozhodčí na našem webu - více se dočtete Z D E .

 

Ne ve všech soutěžích máme své redaktory, proto vás žádáme o pomoc - troufnete si na sestavení sestavy roku v soutěži, ve které hrajete či kterou sledujete? Tak nám vaše tipy pošlete!

Zašlete svou nominaci kompletní jedenáctky na info@fotbalunas.cz.

 

Do emailu napište:

- název soutěže

- návrh na ideální jedenáctku této soutěže

- jmého každého z hráčů, jeho klub, post a důvod, proč je ve vaší nominaci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou