SK Konárovice: Nevíme, kdo za nás pojede ještě někdy do Oseka

0

Konárovice, stejně jako Osek, zakončily sezónu na stejném místě jako loni (12.), ale sestupu se letos bohužel nevyhnuly. Tristní byla obzvlášť bilance ze hřišť soupeřů, kdy jediné tři body získali Konárovičtí v Zásmukách. Zajímavostí je, že ani jeden jejich zápas neskončil remízou. Hodnocení ročníku nám poskytl hrající trenér Petr Jandák.

Jelikož jsme spadli, tak se dá počítat s tím, že moc pozitivních věcí nebylo. Začátek sezóny se povedl a kluky to bavilo, jak na tréninku, tak v zápasech. Uhráli jsme 18 bodů, což na tým, který hrál 12 let okresní přebor jen se svými odchovanci, je dobré.

 

Ale zimní příprava byla tragická, což se projevilo na celém jaru. Na přípravu chodilo 5 hráčů a ostatní se vymlouvali, buď na náledí nebo že je velká zima. Tréninkům moc také nikdo nedal. Párkrát se musel trénink dokonce zrušit, protože přišli jen 3 hráči. Z mého pohledu jsme vícekrát nebyli horším týmem, ale soupeř běhal minimálně 60 minut, ale my jen 20. Abych to shrnul, tak si každý musí sáhnout do svědomí a musíme pořádně natrénovat.

 

Jedinou věc musím zmínit, že veliký zlom se stal ve Velkém Oseku, kde úřadoval pan Pluhař. Spoustu kluků přestal bavit fotbal. Bohužel pro nás Velký Osek padá do třetí třídy a bude těžké sehnat někoho, kdo k nim pojede hrát fotbal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou