Shrnutí, 6. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina H. Dvě premiérové výhry a dominance Borohrádku.

0

"Záchranářská" skupina H. se nám začíná zamotávat. Když pomineme dosud suverénní Borohrádek, druhý a poslední celek dělí pouhé 3 body! Týmy z Déštné a Předměřic si v tomto kole mohly užít pocit vítězství a povedlo se jim tak zamotat průběh soutěže. Remízovým králem je zatím Zdelov, který si z pěti utkání připsal hned tři remízy.

Pokud se poohledneme na tipy našeho "Experta", zjistíme, že se mýlil ve všech utkáních. To naznačuje vyrovnanost této soutěže a fakt, že se v podstatě může stát cokoliv. Charakteristickým rysem pro tuto soutěž jsou prozatím domácí zápasy. Ze 17ti odehraných zápasů se domácí radovali ve 14ti případech. Ze hřiště soupeře si tři body odváželi doposud pouze hráči Vamberku (v jednom případě) a hráči dominujícího celku z Borohrádku (ve dvou případech). 

 

Tabulce střelců zatím vládne Tomáš Doleček z TJ Sokol Lípa nad Orlicí. Ten k hattricku, který zaznamenal ve 3. kole proti Deštné, přidal v tomto kole další trefu. Nejvíce různých střelců má prozatím Baník Vamberk, z jehož řad se doposud zvládlo trefit 7 různých střelců. V kádru deštné figuruje 6 různých střelců.

Tabulka střelců:
1.      T.Doleček  - Lípa n. O.    - 4. góly
2.-7.  Z.Sehnal   - Zdelov        - 3. góly
2.-7.  M.Tuček    - Deštné        - 3. góly
2.-7.  M.Seifert   - Jaroměř B   - 3. góly
2.-7.  J.Koutník   - Smiřice       - 3. góly
2.-7.  P.Karkula  - Borohrádek - 3. góly
2.-7.  J.Bílek       - Borohrádek - 3. góly
8.-12.T.Králík     - Vamberk     - 2. góly
8.-12.M.Šrom     - Vamberk     - 2. góly
8.-12.M.Emlar    - Jaroměř B    - 2. góly
8.-12.F.Korenčík - Smiřice       - 2. góly
8.-12.T.Sikora    - Lípa n. O.    - 2. góly
12. - ... 23. hráčů                   - 1. gól

 

V příštím kole nás čekají další záchranářské souboje. Jak toto kolo naznačilo, rozhodně se je na co těšit. Ještě není nic rozhodnuto. Tak snad nás bude skupina - H nadále bavit tak, jako doposud.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou