FK Libodřice: Velký počet červených nám dělal problémy

0

V loňské sezóně se Libodřičtí téměř až do konce bránili sestupu a zakončili ročník na desátém místě. Letošní rok byl o něco lepší, ale vzhledem k velkému počtu ohrožených neměli také dlouho jistotu. Ale konečné umístění je o tři místa lepší - sedmá příčka. Jak jsou spokojeni v Lobodřicích nám prozradil trenér Lukáš Lanc.

Sezónu a sedmé místo hodnotíme kladně, v Libodřicích panuje spokojenost. V žádném ze zápasů v jarní části nedošlo k výsledkovému propadáku, což je dobře. Podávali jsme stejné výkony jak doma, tak na hřištích soupeřů.  Po dlouhé době také máme plusové skóre. Pozitivní bylo, že jsme i za nepříznivého stavu bojovali o výsledek až do konce utkání.

 

Odehráli jsme slušné zápasy doma proti Krakovanům, Kouřimi a v Žiželicích. Naopak špatné výkony jsme předvedli doma s celky Zásmuk, Plaňan a v Nučicích. Na konci jarní části nás postihla velká marodka a také velký počet červených karet nám dělal problémy a tak se stávalo, že jsme hráli i bez pěti hráčů základní sestavy. Nebýt kluků z béčka, tak jsme poslední zápasy snad ani neodehráli, takže jim za výpomoc děkuji.

 

Velkou měrou nám pomáhali také fanoušci. Poděkování patří všem, kteří se podílí na tom, že fotbal v Libodřicích tak dobře funguje. My si teď dáme pár týdnů volno a začneme se připravovat na novou sezónu, která bude zcela jistě zajímavá.

 

Libodřice patří k nejtrestanějším týmům, což pramení z jejich důrazné hry. Největším sběratelem karet je vytáhlý obránce Filip Šafránek. Zároveň týmu patří také prvenství v počtu remíz a z nich vydolovaných bodů (společně se Zásmukami a Kouřimí), k čemuž pomohl hodně penaltový mág Kolář. Mezi další opory se může řadit právě F. Šafránek, středopolař Sova a král střelců Hrstka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou