AFK Pečky: Jaro nás potěšilo všechny

0

Po nepříliš povedeném podzimu (10. místo) přišlo úspěšné jaro (2. místo) a pečecký tým si v konečném účtování polepšil o dvě příčky oproti loňské sezóně. Přečtěte si hodnocení trenéra, Petra Šafránka.

Na podzim jsme měli obrovskou dlouhodobou marodku a to se podepsalo na naší hře i počtu 14 získaných bodů a nelichotivému umístění. Jaro, doufám, potěšilo nás všechny. Po dobré zimní přípravě se zdravým kádrem jsme vstoupili do sezóny víc než dobře. Výhra v Libodřicích odstartovala pro nás velmi úspěšné jaro a tak nakonec čtvrté místo je pro nás úspěchem. Během jara jsme těžili z vyrovnané výkonnosti celého mužstva a velmi dobrého přístupu hráčů ke svým fotbalovým povinnostem. V závěru jarní části jsme se museli obejít opět bez řady hráčů a tak jsme přišli i o nějaké další body.

 

Velmi kvalitní zápasy jsme odehráli v Libodřicích a Bečvárech. Mrzí mě, že jsme nebyli kompletní v zápasech v Žíželicích a v Jestřábí Lhotě. Na žádný zápas nevzpomínám vyloženě ve zlém, pokud jsme prohráli tak vím, že hráči zápas odmákali. Za jarní část sezóny jim patří velké poděkování.

 

Hráči odváděli vcelku velice kvalitní výkony, ale když bych měl jmenovat, tak jsme se v brance mohli spolehnout na výborného Cihláře, Modrovič po stažení ze zálohy do obrany podával velmi kvalitní výkony a v útoku nám svými gólovými zásahy byl hodně platný Jedlička.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou