Jestřabí Lhota: Zvažujeme nabídku na postup do I.B třídy

0

Sokol Jestřabí Lhota po loňském pátém místě letos svoji pozici vylepšil a skončil druhý. Navíc mu patří ceny Fair play za nejméně trestané hráče. Uplynulý ročník hodnotil pro náš web trenér František Machurka.

S druhým místem jsme spokojeni. Méně už s ofenzivní částí naší hry. Stále bojujeme s tím, zda je příčinou pomalý přechod do útoku, a nebo že v našem kádru, kromě dorostenců, není útočník. Naopak s obrannou fází nemáme téměř problémy. Naši brankáři, které pravidelně střídáme, mají devět nul. Dobře brání celé mužstvo, ale musím zmínit stoperskou dvojici Klička – Skalický, která většinu zápasů hrála výborně. Jen když se jim někdy nedaří, tak hrají velmi dobře. Spokojeni jsme také s počtem žlutých a červených karet, protože hráče vytrvale nabádám, aby si nenechali zbytečně dávat karty za nevynucené prohřešky. A cena Fair play to jen potvrzuje, že to hráči chápou a plní. Nejtěžší to bylo asi v Oseku, ale i tam to zvládli. Děkuji všem. Jsme malý oddíl, ale máme osm mužstev v soutěžích. A podívejte se na tabulky, zejména mládeže a žen.

Nakonec chci zmínit ještě dodatečnou nabídku na postup Jestřábky do I.B třídy, kterou jsme dostali nejspíš na základě odstoupení Polep, které ruší komplet dospělý fotbal. Zvažujeme to, ale dali jsme si podmínku, že chceme hrát ve skupině C. Potvrzení máme na 95%, tak uvidíme na aktivu...

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou