Hodnocení sezóny: KLATOVY 1898

0

Dalším týmem, se kterým se ohlédneme za ročníkem, jsou Klatovy. Ty obsadily šestou příčku a v kádru panuje spokojenost. Sice si oproti minulému ročníku pohoršily, ale první čtyřka zkrátka byla letos trochu výš.

Sezónu hodnotí trenér Milan Dejmek„Co se týká výsledků, jsme se sezónou spokojeni. Je pravda, že jsme mohli ukrojit ještě páté místo, nepovedlo se. Posun tam však byl, co se týče výsledků i hry.

 

Pochválil bych oba brankáře Rojíka se Sklenářem, v obraně dominovali Žáček s Jandou. Velmi dobře hráli Krásný, Kotrba a Mészáros.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Další solidní ročník mají za sebou klatovští hráči. Z týmů Plzeňského kraje skončili v divizi suverénně nejvýš, což je určitě může těšit. K lepšímu umístění chyběl dle našeho názoru střelec, zabiják do vápna. I nadále se ale dá počítat, že Klatovští budou okupovat horní patra tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou