Čechovice "B": David Klimeš střed tabulky odpovídá naším možnostem

0

Nadějný brankář David Klimeš, který v podzimní části nastupoval za A-tým i B-tým, se v hodnocení zaměřil především na situaci u čechovické rezervy.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se David Klimeš, je mi 18 let. Jsem brankářem Sokola Čechovice. Fotbal hraji od svých 7 let. Od začátku mě to táhlo do branky, kde jsem nakonec i zůstal. S fotbalem jsem začal v Čechovicích a působil jsem i v MFK Vyškov a 1.SK Prostějov.

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Za největší úspěchy považuji určitě vítězství v krajském přeboru starších žáků a postup dorostenců z kraje do divize s Čechovicemi. Dalším osobním úspěchem byla možnost si zachytat Moravskoslezskou žákovskou a dorosteneckou ligu za Vyškov a následně za Prostějov. Byla to určitě velká zkušenost do budoucna a posunulo mě to výkonnostně nahoru.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Vzhledem k tomu že jsme rezervní tým, tak naším úkolem ze začátku sezony bylo nasbírat co nejvíce bodů, abychom se co nejvíce odpoutali ode dna tabulky, což se také podařilo. Teď jsme momentálně někde uprostřed tabulky a ještě máme zápas k dobru proti Držovicím. Myslím si, že střed tabulky odpovídá našim možnostem a hlavním úkolem je vyhnout se bojům o záchranu.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Já jsem osobně na podzim moc zápasů za „béčko“ neodehrál. Jezdil jsem spíše s „áčkem“ a pak bylo nějaké to zranění. Těch pár zápasů, co jsem za „béčko“ odchytal si myslím, že jsem zvládl dobře a klukům jsem pomohl. Hlavně musíme fungovat jako jeden celek.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Na špici tabulky je to dost vyrovnané, postoupit může kdokoliv. Já osobně tipuji na postup asi Nezamyslice, ale to se ukáže až na jaře. V boji o sestup také není nic jisté, ale tipuji Držovice nebo „béčko“ Kralic.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

Příprava nám začala někdy v půli ledna. Trénujeme společně s naším A-týmem a myslím si, že příprava je dost kvalitní a má svůj řád. Teď nás čeká přípravné utkání se Smržicemi a pak dohrávka z podzimu s Držovicemi. Pevně věřím, že do sezony vstoupíme vítězně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou