Fotbalové legendy Jankova mají sraz prvního července

0

SK Jankov si Vás dovoluje srdečně pozvat do jankovské Precis arény, kde proběhne v sobotu 1. července 2017 setkání bývalých i současných hráčů SK Jankov. Hlavním organizátorem této akce je František Kukla, který setkání legend pořádá již pošesté v řadě. Jde o setkání všech hráčů, kteří kdysi v minulosti působili v našem klubu jako hráči nebo funkcionáři a podíleli se na psaní historie SK Jankov.

Sraz v jankovském areálu bude v sobotu 1. července 2017 v 16:00, od 16:30 se uskuteční "sranda match", který by měl sloužit spíše jako připomenutí si, jaké legendy měly tu čest oblékat zelenobílé barvy našeho klubu. Následovat bude občerstvení s muzikou. Jsme přesvědčeni, že půjde o další skvělé setkání, stejně jako v letech předchozích. Všichni jste srdečně zváni!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou