Poslední kolo rozhodne o vítězi! Lužná, Kněževes nebo Olympie? Máme exkluzivní předzápasové ohlasy

0

Boj o prvenství v soutěži vrcholí! Ve hře jsou hned tři týmy - Lužná, Kněževes a Olympie. Kdo z nich zvítězí? O tom rozhodne poslední kolo, které bude pro diváky velkým lákadlem. Zejména bitva v Lužné, kam přijede na přimou konfrontaci právě Kněževes.

Jak to jednotlivé týmy vnímají? Naše redakce vyzpovídala aktéry účastnící se boje o prvenství v soutěži. Za Lužnou nám své pocity sdělil vedoucí týmu a fanoušek pražské Sparty Ladislav Rác, za Kněževes hrdý tatínek dvou dětí Radek Vaníček a za Olympii zkušený matador Martin Havel.

 

Ladislav Rác

,,Jsme v plné síle. Na tréninku bylo 16 lidí, zbytek byl omluven. Věřím, že i přes nepříznivou bilanci s Kněževsí se nám povede vyhrát. Nemyslím si, že utkání skončí remízou. Olympie zvládne v Lišanech zvítězit a bude jen na nás, jak se s tím popasujeme. Rádi bychom si B třídu zahráli. Faktem je, že můžeme skončit v případě prohry až na 4. místě. Pro Radka Pokorného to bude poslední zápas v našem dresu, ve kterém věřím, že se ukáže a rozloučí se tak nejen se sezónou, ale i s klukama. S jeho odchodem nám odejde i jeho 30 vstřelených branek, což bude velké oslabení."

 

Martin Havel

,,Věřím, že v Lišanech vyhrajeme. Rádi bychom soutěž vyhráli a obhájili tak prvenství z minulé sezony. Zároveň si ale také myslím, že Lužná svůj zápas také zvládne a zvítězí v něm. My ale půjdeme za výhrou a bude jen na Lužné, jak se k tomu postaví. Samozřejmě bychom si přáli remízový zápas naší konkurence. Nutno říci, že i kdyby to nevyšlo, tak musíme být s průběhem sezony spokojeni. Máme nějaký věk a do posledního kola se rveme o špičku přeboru. Trénujeme individuálně a na listinu zraněných patří Martin Kokšál. Do Lužné se po našem zápase pojedeme podívat. Na jedné straně Kněževes v čele s Honzou Vrábíkem, na druhé straně mladý tým. Otázkou bude, aby Lužná nebyla příliš přemotivovaná. Uvidíme, jak to dopadne, každopádně my jsme se svým výkonem tuto sezónu spokojeni."

 

Radek Vaníček 

,,K zápasu přistoupíme zodpovědně a náš cíl je jasný - výhra. Do zápasu nastoupíme v plné síle, na marodce by neměl nikdo být. Pro oko diváka to bude velice pohledný zápas. Bude to boj do poslední minuty. Stejně jako my, tak i Lužná dá jistě do zápasu všechno. Přímý souboj o první místo v posledním kole, co více si může divák přát. Bude to pro oba týmy náročné, ale vítěz může být jen jeden. Lužná je velice silná, určitě se na nás dobře připraví.

 

Ve hře je ještě Olympie, která dle mého názoru svůj zápas zvládne a v Lišanech vyhraje. Časově bychom zápas v Lišanech stihli, ale nepojedeme se podívat. Koho by zajímal zápas o třetí místo (smích). Pořád jsme to my, kdo to má ve svých rukou. Stejně tak jako náš soupeř.

 

Případný postup do B třídy bychom mezi sebou projednali, ale nyní se soustředíme na zápas o všechno a pak teprve budeme řešit, co bude dál."

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou