Real Top Praha si zahrál florbal. A pomohl vybrat více než 200 tisíc

0

Dva dny, čtrnáct týmů a 217 tisíc korun vybraných na dobrou věc. Tak by se dal čísly vyjádřit charitativní florbalový turnaj, který se minulý víkend uskutečnil v Benátkách nad Jizerou.

Na turnaji, který už jedenáct let pořádá sportovní novinář Českého rozhlasu Pavel Petr, si zahrály známé osobnosti nejen ze světa sportu. Pomohly tak splnit sen devítiletého sledge hokejisty Filipa Veselého – podívat se na zápas NHL.

  

Díky darům účastníků turnaje a dražbě různých předmětů – mezi nimiž se skvěl podepsaný dres Lionela Messiho – se vybrala částka 217 tisíc korun, kterou si sám dojatý Filip převzal. Turnaj ovládl tým Bílých Tygrů, ale spíše než vítězství hráči oslavovali smysluplnou akci se skvělým výsledkem.

 

Charitativního florbalového turnaje se účastnil také Real Top Praha, který obsadil konečné třetí místo. Tým složený ze známých tváří nejen českého sportu hrál v sestavě Záruba, Škvrna, Matějovský, M. Lička, S. Lička, Latka, R. Vrbata, K. Vrbata, D. Vrbata, Bauer, Pletka a Diviš. Momenty z turnaje nafotil nehrající trenér Alexandr Smita.

 

Autor: Pavla Volfová, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou