Červnová tipliga na Rakovnicku jde do finiše

0

Posledních sedm bodů za nadcházející víkend rozhodne o vítězi TIPligy pro měsíc červen. Expert s nejvyšším počtem bodů se může tentokrát těšit na voucher v hodnotě 500 Kč od restaurace Šalanda & plovárny Tyršák.

Poslední kolo nejen že rozmotá zápletku kolem okresního šampióna a nabídne šlágr Lužné proti Kněževsi, ale také zodpoví otázku, kdo z našich devíti tipérů s teoretickou šancí na triumf získá vytoužený voucher.  Vyzkoušet za něj může dobroty z nových jídelních lístků v Šalandě nebo na plovárně Tyršák.

 

Nejlepší pozici mají se šestnácti body Ladislav Rác a Vladimír Sosna. Bez šance není ani o dva body zpět Pavel Procházka a o první místo zkusí určitě zabojovat i dvojice Zdeněk Řepka a Jaroslav Bureš, kteří mají bodů třináct. Těžko se bude dotahovat ztráta čtyř bodů Tomáši Peškovi. Ostatní v pořadí už živí jen teoretickou naději. Ostatně tabulku tipérů si můžete prozkoumat od A do Z kdykoliv.

 

Květnové pořadí tipujících ovládl brankář Městečka - Ladislav Rác a bral voucher do restaurace U nezbedného bakaláře. Ze stejné odměny se těšil v dubnu Jaroslav Bureš.

 

Dobrou zprávou je, že o vouchery budeme hrát i v příští sezóně. Proto si rozhodně přidejte profily restaruace Šalanda i plovárny Tyršák na svůj facebook, ať vám neuniknou jejich aktuální akce.

 

Tipérům přejeme šťastnou ruku a všem týmům bojujícím o titul samozřejmě nestranné verdikty sudích v posledním kole okresního přeboru. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou