Nová Včelnice vybojovala postup do Krajského přeboru. Takovou partu jsem v kariéře nezažil, libuje si trenér Holec

0

Už před posledním kolem je jasno. Nová Včelnice po loňském postupu opět míří o soutěž výše. I.A třídou projela ve velkém stylu, co za tím stojí?

… to nám pomohl odhalit jeden z trenérů áčka Libor Holec: „Základem úspěchů byla velice dobrá parta, to musím říct narovinu, že i když jsem hrál fotbal mraky let, tak takovouhle partu jsem nezažil. Jak na tréninkách, v hospodě, jakýchkoliv akcích, když se něco domluví, tak jedou všichni. Parta a chuť hrát rozhodla,“ říká kouč.

 

Tým před posledním kolem z 25 zápasů sedmnáctkrát vyhrál, pětkrát remízoval a třikrát padl. Včelnice má i nejlepší útok soutěže.

 

Nová Včelnice je městem v okresu Jindřichův Hradec s 2 281 obyvateli. Nyní se stane účastníkem nejvyšší krajské soutěži Jihočeského kraje. „Bylo by dobré o jednoho dva hráče posílit, B třída je A třídě hodně podobná, ale Krajský přebor už je přece jen rozdíl. Hrajeme kompletně s vlastními hráči, odchovanci, Průšu už po pár letech také bereme jako vlastního. Zkusíme někoho sehnat, ale pokud se to nepodaří, tak si to kluci vykopali sami, tak ať si to také sami zkusí,“ říká po získání jistoty postupu Libor Holec. „Jsme malé městečko, je to obrovský úspěch a nevím, jestli  někdo v republice hraje krajský přebor, aniž by měl jediného cizího kluka v sestavě,“ doplňuje Holec.

 

Nová Včelnice šlapala jako mužstvo, ale sluší se vyzdvihnout roli nejlepšího střelce soutěže Tomáše Nebeského, kterému vyšel hlavně podzim. Další forvard Stanislav Pacholík zase zářil na jaře, trenéři ho hodnotí jako nadprůměrného hráče na poměry krajských soutěží. Hned několik hráčů Včelnice v sezóně vybojovalo titul Hráče kola a na našem webu tak s nimi najdete rozhovor:

 

Útočník a nejlepší střelec soutěže TOMÁŠ NEBESKÝ

Záložník Tomáš Mareš

Obránce Ondřej Blažek

Záložník a kapitán týmu Marek Petráš

Útočník Stanislav Pacholík

Stoper David Jaroš

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou