24. června slaví Opočnice 90 let od založení klubu!

0

Na stadiónku TJ Sokol Opočnice se bude v sobotu 24. června slavit - a že bude co slavit! Zdejší fotbalový klub bude fungovat již devět dekád! Můžete se tak zúčastnit bohatého programu a strávit zde den s rodinou či přáteli.

Ve čtrnáct hodin zahájí celý program členové a přátelé klubu. Po slavnostním zahájení se odehraje zápas minipřípravek (ve 14:15, ročníky 2010-12). Od patnácti hodin se utkají přípravky (ročníky 2007-09), po hodině přijde čas zápasu žáků. V sedmnáct hodin startuje utkání formací 7+1 mezi dospělými a nadějemi Opočnic. Po tomto zajímavém střetnutí se v 18 hodin představí v zápase o délce padesáti minut i staré gardy.
Během celé akce bude zajištěn hudební doprovod, skákací hrad i občerstvení včetně selátka a domácích klobásek, k zakoupení budou i upomínkové předměty.
Zúčastnit se můžete i aktivně, stačí si přibalit kopačky! Představitelé a hráči klubu Opočnice se na vás budou těšit v sobotu 24. června mezi 14. a 20. hodinou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou