Tradiční turnaj malé kopané v Kounově se blíží!

0

Kounov - 24. června se odehraje turnaj v malé kopané v Kounově. Turnaj je již obsazen dvanácti týmy, mezi kterými chybí např. loňský vítěz Sací komando, ale zúčastní se ho naopak favorit FC Fokeful.

Pár slov k loňskému turnaji od organizátora akce Petra Huttra:

 

,,Loňský ročník turnaje v malé kopané měl rekordní počet účastníků, zúčastnilo se 12 týmů. Tento počet je maximální pro naplnění kapacity týmů. Týmy byly rozlosovány do dvou skupin po 6 týmech a z každé skupiny postupovaly 4 týmy do čtvrtfinále. I týmy na nepostupujících místech si ale zahrály ještě jeden zápas. Poslední týmy skupin se utkaly o konečné 11. místo a týmy na 5. místě ve skupině svedly boj o 9. místo. Čtvrtfinále se hrálo způsobem obvyklým. Vítěz skupiny A hrál s týmem ze čtvrté pozice skupiny B, druhý z A hrál se třetím z B a obráceně.

 

Při neúčasti vítěze posledních dvou ročníků FC Fokeful neměl turnaj jednoznačného favorita, což se také potvrdilo. Vítězem se nakonec po velkém boji ve finále stali hráči z Kolešovic pod názvem Sací Komando, když ve finále porazili FK Hředle až na pokutové kopy a to i přesto, že v utkání ještě tři minuty před koncem vedli 3:0. Na celky na prvních třech místech čekaly ceny v podobě pohárů, šampaňských a dalších památných cen. Vyhlašováni byli také jednotlivci turnaje, nejlepší hráč, brankář a střelec.

 

Za sebe hodnotím turnaj velmi pozitivně. Mile mě překvapila přátelská atmosféra mezi všemi týmy a všemi diváky, kterých nebylo málo. Nečekal jsem tak velký zájem v podobě tolika přihlášených týmů a chtěl bych všem touto cestou ještě jednou poděkovat za účast. Kladné ohlasy byly slyšet i od samotných hráčů, kteří si turnaj pochvalovali. Jsem moc rád, že se turnaj vydařil. Jediné mínus bych viděl v tom, že někteří hráči hráli za dva a v některých případech i za tři týmy. Nebylo to vysloveně zakázané, ale bylo to divné. V tomhle případě je na letošní rok pravidlo, že hráč může nastoupit pouze za jeden tým. Pokud se to poruší, tým za něhož nastoupil hráč, který již hrál v jiném týmu, prohraje kontumačně 0:3. I letošní ročník bude hrát 12 týmů a hrát se bude stejným systémem jako minulý rok."

 

Letošní turnaj se odehraje 24. června od 10 hodin (viz plakát ve fotogalerii). Účastníky turnaje jsou zatím: FK Kounov, Sportovní analfabeti, FC Nesuchyně, Beast Team, FK Hředle, FC Fokeful, Malinová, Kounovští stíhači, Satan's, Kopyta a Nekopové. Poslední z přihlášených týmů ještě neoznámil své jméno. Vítěz loňského ročníku Sací komando se turnaje nezúčastní, naopak se přihlásil FC Fokeful, favorit předešlých akcí. Po skončení turnaje bude následovat večerní zábava na hřišti od 20h. Hrát bude Martin Koutecký. Vstupné je stanoveno na 90,-

 

V galerii nabízíme fotoohlédnutí za minulým ročníkem, který nafotil Antonín Vydra.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou