První zápas finále Krajského poháru skončil jasně ve prospěch Nové Včelnice

2

Ve finále jihočeského Krajského poháru se proti sobě utkaly dva týmy ze stejné soutěže. Nová Včelnice v prvním zápase potvrdila roli favorita a jen zázrakem může v odvetě přijít o pohár.

TJ Nová Včelnice - SK Planá 4:0 (3:0)
Branky: Stanislav Pacholík 3, Lubomír Šlapanský

 

Bylo blízko k tomu, aby se týmy dohodly na jednozápasovém finále hraném na Střeleckém ostrově, stadionu Dynama České Budějovice. Potřebný souhlas od druholigového klubu ale nakonec nepřišel, a tak se Planá musela vydat na první zápas finále do Nové Včelnice. A to ve značně okleštěné sestavě, kdy mimo jiné postrádala oproti posledním zápasům Lexu, Balogha či Kubíčka, a jen těžko dávala dohromady jedenáctku. Pro Novou Včelnici, která vede I.A třídu sk. B a Planou již v soutěži dvakrát porazila, tak nebylo překonání plánského soupeře větším problémem. O své výhře rozhodla již po půli, hattrickem se v zápase zaskvěl rychlík Stanislav Pacholík. 

 

Plané se nepodařilo vstřelit ani branku a za týden se na jejím hřišti bude s velkou pravděpodobností radovat z vítězství v poháru Nová Včelnice, pokud se tedy u letiště nestane fotbalový zázrak...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 5. 2017 14:45
do Planý vemu kameru, aby to brečení bylo zaznamenaný spolu s oslavami vítězů :-D
25. 5. 2017 08:30
Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Hráč, Fotograf - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
brečet, to by Planý šlo :D

Ostatní čtou