Sparťan Costa si zatrénoval na Aritmě

0

Jeden ze základních kamenů obrany letenského týmu je sice momentálně na dlouhém seznamu zraněných fotbalistů Sparty, to mu však nezabránilo, aby si alespoň lehce zatrénoval ve Vokovicích.

Reprezentant Zimbabwe Costa Nhamoinesu obléká dres pražské Sparty už od sezóny 2013/2014 a jak je vidět, s českým prostředím se sžil parádně.

 

V úterý 9. 5. navštívil trénink mladých nadějí Aritmy a zatrénoval si s nimi, využil tak volný čas zapříčiněný zraněním. Jak ale trenér Rada zmínil pro oficiální web klubu AC Sparta Praha, i Costův návrat na trávníky se pomalu, ale jistě blíží.

 

Malí fotbalisté si neodnesli jen cenné rady a skupinovou fotku, ale především zážitek, který jim v paměti zůstane ještě pěkně dlouho.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou