Nejlepším tipujícím za duben se stává...

0

Rakovnicko - Na duben byla vyhlášena soutěž o voucher v hodnotě 500 Kč do restaurace U Nezbedného Bakaláře za nejvíce přesných tipů. Jelikož nastala u dvou výherců rovnost bodů, musela rozhodnout vyšší úspěšnost, která je dalším pomocným faktorem v pořadí tipligy.

Tipliga za duben měla dva vítěze - Jaroslava Bureše a Vladimíra Sosnu, kteří nasbírali stejně bodů. Další kritérium pro určení vítěze je vyšší úspěšnost, kterou zaznamenal prvně jmenovaný a stává se tak vítězem dubnového tipování a zároveň také držitelem voucheru v hodnotě 500 Kč do restaurace U Nezbedného Bakaláře. Vítězi gratulujeme a budeme ho kontaktovat na e-mail zadaný v registraci.

 

Kompletní pořadí všech tipujících za měsíc duben si můžete prohlédnout v žebřičku TIP LIGY.

 

Brouzdáním interaktivním žebřičkém dále zjistíte, že Vladimír Sosna drží s velkým náskokem průbežné první místo za celou letošní sezónu. Nasbíral ve třech okresních soutěžích už 179 bodů a především díky bodovému přirůstku za III. a IV. třídu míři neochvějně k titulu krále okresních tipérů. První neni jen v okresním přeboru. Tam průbežnému poařadí vévodí Zdeněk Řepka, ale na záda mu dýchají Matuš Karnafel a Tomáš Kinter.

 

Naše tipovačka bude pokračovat i v květnu a pro vítěze bude opět přichystána cena. Neváhejte se zapojit - všichni mají stejnou šanci na výhru! Do májového měsíce přejeme všem spousty úspěšných tipů!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou