V Benešově skončil trenér Kulhavý, proti Domažlicím tým vedl Pavel Šimáček!

0

V Benešově museli v pátek řešit nečekanou situaci. Kamil Kulhavý po vzájemné dohodě s vedením klubu rezignoval pár hodin před zápasem s domažlickou Jiskrou. Tým se ale v sobotním zápase předvedl stoprocentní bojovnosti a pod taktovkou Pavla Šimáčka utkání zvládl za důležité tři body.

Pavel Šimáček, dříve Kulhavého asistent, měl k dispozici jen páteční trénink, aby mužstvo připravil na další důležitý souboj, když Benešovští bojují o záchranu třetiligové příslušnosti i pro příští rok. "Situace v tabulce není růžová, Benátky a už i Táborsko se na nás v tabulce tlačí. Navíc není pořád jisté, zda půjdou dolů dva nebo tři mančafty, protože ve FNL se vzpamatovaly Vítkovice a pokud pod sebe dostanou nějaký tým z Čech, budou padat z ČFL tři týmy," vypočítává Šimáček. A na tyto tři místa jsou nyní v ČFL čtyři „uchazeči“ - kromě Benešova ještě Benátky, Táborsko B a na dně s 12 body krčící se Hořovicko. „S touto trojicí se o záchranu pobijeme a budeme dělat vše pro to, abychom to zvládli," vyhlašuje Šimáček.

 

Ten udělal do zápasu pár změn v rozestavení. "Dopředu jsme dali Martina Turka, který byl dříve útočníkem, ale v poslední době hrával, pokud byl zdravý, spíše ze strany." Mužstvo táhlo od prvních minut za jeden provaz a i když Domažlice měly více ze hry a více šancí, výhra zůstala v Benešově. "Jenom pozitivním myšlením celého týmu, pokud jste na tom fotbalově třeba i o něco hůře než soupeř, můžete zápasy vyhrát," oddechl si po utkání aktuální hlavní trenér Benešova.

 

Jak se ale situace v realizačním týmu A mužstva Benešova vyvine, zatím není jisté. "Bylo to strašně rychlé, museli jsme to rychle řešit s vedením. A co bude dál se uvidí, vedení na tuto situaci nebylo připraveno, takže zatím se se začleněním do realizačního týmu nikdo neoslovoval. Otázka trenérů a co dál, jak se posuneme, bude v řešení nyní. V úterý povedu trénink já," odhalil Pavel Šimáček.

 

REPORT, FOTKY A OHLASY ZE ZÁPASU BENEŠOV - DOMAŽLICE NAJDETE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou