Bývalá hvězda Jan Šimák bude působit v ústeckém krajském přeboru!

0

Osmatřicetiletý záložník Jan Šimák dohraje sezónu v týmu Horního Jiřetína.

Kreativní střední záložník Jan Šimák má za sebou bohatou a pestrou kariéru. Talentu pobral jako málokdo, s reprezentační jednadvacítkou se stal vicemistrem Evropy. Zahrál si v německé Bundeslize (Hannover, Leverkusen), angažmá měl i v dalších německých týmech. S pražskou Spartou se Šimák stal dvojnásobným mistrem ligy. Od sezóny 2012/13 hrál druhou ligu za Táborsko, rok hrál za Střízkov a v minulé sezóně hájil barvy budějovického Dynama. Po podzimním působení v rakouské regionální soutěži teď míří do ústeckého krajského přeboru.

 

A Horní Jiřetín jeho pomoc potřebuje - po odstoupení Blšan v průběhu sezóny se tamější Sokol krčí na předposledním místě tabulky. Teď ale začíná brojit a v jiřetínském fotbale se blýská na lepší časy. Novým hlavním trenérem mužstva se stal bývalý výborný fotbalista Pavel Chaloupka, který působil v Chomutově. Ten Šimáka využije už v nejbližším zápase proti Žatci. Jana Šimáka do Jiřetína přilákal dlouholetý kamarád Miroslav Krim, který plní roli asistenta trenéra. Tak se nechme překvapit, jak se Šimákovi v jiřetínském dresu bude dařit...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou