Nezbedný Bakalář vypsal odměnu pro nejlepšího tipéra měsíce

0

Před tipéry na Rakovnicku je nová výzva. Restaurace U Nezbedného Bakaláře vypsala odměnu pro toho nejúspěšnějšího. Kdo se bude radovat z prvního voucheru pro duben je stále otevřené, bodu je ve hře ještě více než dostatek.

Žádná podepsaná reklamní trička a posílání výstrižků z novin. U nás hrajete například o americké šťavnaté hamburgery a ty nejlepší drinky z nabídky známe rakovnické restaurace - pěkně pohodlně a online. Co si přesně specialista na okresní kopanou vybere už necháme čistě na něm. V novém menu na něj čeká každopádně jedno lákadlo za druhým.

 

Pětistovka ve hře

Vítězem voucheru na 500 Kč se stane uživatel, který vždy v konkrétním měsíci nasbíra nejvíce bodů za správné tipy. V rámci rubriky Expert tip se započítávají pouze body ze soutěží v okresu Rakovník. Dokázat svůj přehled o okresní kopané tedy můžete v Okresní přeboru, III. třídě nebo nejnížší soutěži - IV. třídě.

 

Každý týden se navíc můžete inspirovat tipy našeho experta, který následující kolo podrobně rozebírá. Současně vidíte jak tipují ostatní čtenáři, po rozkliknutí procent dokonce až na konkrétního tipéra.

 

Pokud by někdo náhodou nevědel jak na to, svoje tipy můžete zadat pohodlně přes tlačítko "TIPOVAT", které je v rubrice expert tip. Nebo ho najdete také u přehledu aktuálních zápasů až do času jejich výkopu. 

 

Žebřiček nejlepší tipérů si můžete od přištího týdne prohlédnout v interaktivní Tip lize. V rámci připravované aktualizace naleznete všechny svoje "tikety" i přehledně v rámci osobního profilu registrované sekce.

 

Tip liga je v současné době pro údržbu nedostupná, ale v aktualizovaném článku vám přineseme alespoň průběžné pořadí. Tabulku bodů za každý samostatný expert tip najdete přimo pod ním, vyhodnocuje se vždy nad ránem. 

 

Při rovnosti bodů se přihlíží k dalším pomocným faktorům - od vyšší úspěšnosti až po čas odeslání expert tipu v rámci posledních kol soutěží, které budou podle data utkání patřit do soutěžního měsíce. Vyhrává ten nejrychlejší. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou