JARNÍ SPECIÁL - Kolešovice: Nechceme hrát jen o záchranu

0

Kolešovice nemohou být spokojené s 10. místem a 14 body po podzimní části. První jarní zápas v Janově přinesl pouhý bod za prohru po penaltách a tak Kolešovičtí musí zabrat, aby se vyhli záchranářským bojům. Naší redakci se povedlo vyzpovídat hráče a předsedu Michala Štíchu, který nám přiblížil zdejší situaci.

NÁVRAT ZUSKY

Do Kolešovic se vrátil Václav Zuska z Nového Strašecí, což bude jistě pro Kolešovice velké posílení kádru. Další posilou je Martin Hořejší, který přišel z Petrohradu. Do Pustovět přestoupil Marek Matějovský.

 

DVĚ VÝHRY, JEDNA PROHRA

Přípravu na jarní část soutěže začali hráči Kolešovic první sobotu v únoru. Trénovali 2x týdně a během přípravy odehráli celkem tři přátelská utkání.

Kolešovice 4:1 Běleč

Kolešovice 0:2 Chrášťany

Kolešovice 3:2 Tuřany

 

ŠPATNÝ PŘÍŠTUP

,,Spokojeni být nemůžeme, ale umístění koresponduje s přístupem týmu k tréninkům a zápasům. Cílem je vyhnout se záchraně a posun tabulkou vzhůru," říká Michal Štícha.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Návrat Zusky - Návrat Václava Zusky z Nového Strašecí jistě pomůže Kolešovicím k lepším výsledkům.

2) Zápasy s TOP týmy - V každém zápase s týmy z nejvyšších míst tabulky, dokázali kolešovičtí fotbalisté soupeře potrápit.

3) Cíl do jara - Dle naší redakce si půjdou Kolešovičtí poctivě za svým cílem - záchranit se.

 

V dalším kole se představí Kolešovice na domácí půdě proti Kněževsi. Výkop zápasu je stanoven na sobotu 1. dubna od 16:30. Zápas v první části soutěže dopadl lépe pro Kněževes, která zvítězila 2:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou