JARNÍ SPECIÁL - Slabce: S podzimem naprostá spokojenost

0

Slabce se nacházejí na druhém místě s 26 body a na vedoucí Rynholec ztrácejí pouze jeden bod. Spolu s Pavlíkovem jde o nejméně inkasující celek, když oba týmy dostali po dvanácti brankách. K postupu nemají však daleko, ale cesta za úspěchem bude ještě dlouhá.

ŽÁDNÉ ZMĚNY

V týmu nedošlo k žádným změnám jak v kabině, tak i ve vedení mužstva. Slabce tedy budou bojovat o co nejlepší umístění ve stejném složení.

 

S PŘÍPRAVOU SPOKOJENOST

,,Přípravu jsme zahájili 8. ledna a probíhala dle mých slov ve velkém tempu, ale především ve velké účasti a zájmu hráčů, kde musím říct, že jsme byli mile překvapeni. Scházíme se standartně v 15 lidech. V přípravě jsme odehráli 1 přátelský zápas s dorostem Tatranu. Dále jsme se zúčastnili zimního turnaje v termínu našeho soustředění v Liblině, kde jsme také mimo to odehráli 1 přátelsky zápas,'' zaznělo od Tomáše Černého před jarní částí soutěže.

 

2. místo je výborné

S druhým místem panuje ve Slabcích naprostá spokojenost. V pár zápasech se ke slabeckým fotbalistům přiklonilo také štěstí, které k fotbalu samozřejmě patří, ale nemusí se na jaře opakovat. S poctivou prací přijdou výkony, s výkony body a 2. místo nemusí znamenat konečnou pozici, protože rozdíl jednoho bodu je opravdu málo. Do jara tak vstupují Slabečtí s jasnými cíly. Udržet se v horních příčkách tabulky.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Defenziva - Spolu s Pavlíkovem jsou Slabce nejméně inkasujícím celkem soutěže.

2) Domácí zápas k dobru - Na jaře budou mít slabečtí hráči zápas na domácí půdě k dobru, což je jistě výhodou.

3) Bodový odstup - Náskok na třetí Řevničov je 5 bodů. Jelikož Slabce prohráli v základní hrací době pouze jednou, budou mít soupeři těžké dotahování na horní příčky tabulky.

 

Slabce se představí na půdě Řevničova v neděli od 15 hodin a bude se jednat o souboj druhého se třetím. Domácí zápas zvládli slabečtí hráči lépe a zvítězili 5:3. Tento zápas naše redakce označuje jako šlágr kola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou