Rozhovor s hráčem 17. kola OP Cheb, Alešem Erhardem

0

Vaše hlasování o hráče 17. kola okresního přeboru Cheb vyhrál obránce Teplé, Aleš Erhard. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst níže.

Kdo Vás přivedl k fotbalu a dělal jste nebo děláte i jiné sporty?

 

K fotbalu mě přivedl taťka, za to jsem mu vděčnej dodnes. Dál mě hrozně baví horská kola, protože si tam člověk může zkusit i výkon čistě za sebe. Jelikož studuji tělocvik na pedagogické fakultě tak dělám většinu sportů na, které si vzpomenete, ale asi bych neměnil. 
  Jak by jste ze svého pohledu popsal branku, kterou jste vstřelil?   Moc si ty okamžiky nepamatuju, ale vím, že tam byl nějaký můj souboj o míč, následně jsme se nějak nedomluvili se spoluhráčem Lukášem Pavlíkem a já mu sebral míč, udělal pár kroků a vystřelil, ikdyž mi spíš přišlo, že jsem o míč zakopl a on se dokutálel krásně na zadní tyč. Ale z pozice obránce si takového gólu velice cením, protože jich dávám opravdu málo.  
   V souboji s Hrozňatovem jste nakonec i přes svůj náskok prohráli, stále tak je určitě co zlepšovat. Co podle Vás přinese týmu další body? 
  Abych nějak začal. Do druhého poločasu jsme vstoupili nesoustředění a hrozně ospale. Rychle obdržené góly nás rozhodili a než jsme se zase našli, odešli jsme na fyzičku. To je náš největší kámen úrazu. Nejsme schopní odehrát celý zápas ve stejném tempu. Což je určitě škoda, jelikož máme mladý a talentovaný tým. 
  Hodně ožehavé téma je v poslední době otázka rozhodčích. Jak byste zhodnotil jejich výkony ve Vaší soutěži?   Hodnotit výkon rozhodčích je hrozně těžké, protože oni sami to mají obtížné. Na zhodnocení mají okamžik a nikdy se nezavděčí oběma týmům. Jediné co mi vadí na jejich vystupování je to, že se před zápasem dají do kamarádské debaty s hráči týmů. Tím druhý tým cítí možnou zaujatost. Ale to je asi vše. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou