JARNÍ SPECIÁL - Sýkořice: Chceme stoupat tabulkou a bavit diváky

0

Sýkořice se nacházejí na 8. místě s 16 body a zapadají tak do vyrovnaného středu III. třídy. Celek s kladným skóre (29:25) ztrácí pouhých 5 bodů na 3. místo. Soutěž je hlavně ve svém středu velice vyrovnaná a nevyzpytatelná. Hráči Sýkořice dokázali, že umí hrát s každým. Potrápili jak první Rynholec, druhé Slabce, tak i třetí Řevničov. Se všemi vyjmenovanými prohráli pouze o gól, a tak mají v jarní části co oplácet. Třeba hned v prvním jarním kole vedoucímu Rynholci a týden na to Řevničovu.

JEDINÁ POSILA

Do Sýkořic přestoupil Petr Kovařík z Bíle Hory a jedná se tak o jedinou posilu. Do přípravy se také zapojili hráči z marodky, což je pro trenéra velké plus.

 

KVALITNÍ SOUPEŘI V PŘÍPRAVĚ

Zimní příprava začala kondičním soustředěním na horách v půli ledna a poté probíhala na umělkách. Sýkořice se také zúčastnila zimního turnaje v Rynholci, kde odehrála 4 zápasy a sehrála přátelské utkání s rezervou Lhoty.

SK Lány 4:2 TJ Sokol Sýkořice (Král, Linc)

SK Slavoj Pozdeň 3:1 TJ Sokol Sýkořice (Mucha)

TJ Roztoky 2:1 TJ Sokol Sýkořice (Kovařík)

TJ Baník Rynholec 3:0 TJ Sokol Sýkořice

TJ Sokol Sýkořice 2:1 SK Lhota B (Kovařík, Peteřík)

 

CHCEME BAVIT FANOUŠKY

,,Umístění po podzimu nás nutí pracovat s větším důrazem na finální fázi,'' sdělil redakci Petr Kovařík. Zároveň také nastínil, že by chtěl vidět svůj tým v tabulce o pár pozic výš a přál by si, aby fanoušci měli ze zápasů radost.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Návrat z marodky - Do přípravy se zapojili hráči z marodky, což je velké pozitivum před startem soutěže.

2) 3. nejlepší střelec - Petr Linc dal nejvíce branek ze svého týmu a z 9 góly je na celkovém třetím místě v tabulce střelců.

3) Domácí zápas k dobru - Na podzim sehrála Sýkořice o venkovní zápas více, na jaře bude mít tedy výhodu v podobě domácího zápasu navíc.

 

V prvním jarním kole se představí hráči Sýkořice na domácí půdě v neděli od 15 hodin proti vedoucímu Rynholci. V prvním kole zvítězil Rynholec těsně 4:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou